Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mondhatja ezt egy tanár ha...

Mondhatja ezt egy tanár ha nem igaz?

Figyelt kérdés

Az van hogy ma a barátnőnkel kicsit hülyék voltunk magyar órán és a barátnőm nagyon rosszul tanul én jobban de nem ez a lényeg hanem ez::

Azt mondta nekem a tanár hogy xy nem veszed észre hogy bele viszed a rossz tanulásba a xy?? én erre csodálkoztam mert multkor én 5-re felmondtam a verset ő meg meg sem probálta és most a tanáriba azt beszélik hogy elültetetnek minket mert azota ilyen xy mióta melletem ül!! mondhatja ezt egy tanár a diáknak??

2010. máj. 6. 16:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! Hát akkor utolsó elöttinek főként köszi mert most már érzem hogy nem csak velem van ilyen
2010. máj. 7. 13:48
 12/13 anonim ***** válasza:
mondhatja ezt. Bár ha csak egyszer voltatok ilyenek, akkor nemigazán értem hogy mibaja van, főleg hogy te tökjó tanuló vagy... a barátnőd megv aloszinüleg kicsit lusti, ösztönözd, hogy jobban tanuljon , és akkor valószinüleg a tanárnak is jobb véleménye lesz rólatok :)
2010. máj. 8. 15:52
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Sokat mondtam neki.

Azt mondta az anyukája is tudja hogy lusta.

Erre én nem tudok mit mondani.

De már egyszer tényleg azt mondta tanár hogy az fog lenni.

Át ültem másik barátnőmhöz a tanár megdicsért mien jó kislány vagyok.

2010. jún. 15. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!