Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mondhatja ezt egy tanár ha...

Mondhatja ezt egy tanár ha nem igaz?

Figyelt kérdés

Az van hogy ma a barátnőnkel kicsit hülyék voltunk magyar órán és a barátnőm nagyon rosszul tanul én jobban de nem ez a lényeg hanem ez::

Azt mondta nekem a tanár hogy xy nem veszed észre hogy bele viszed a rossz tanulásba a xy?? én erre csodálkoztam mert multkor én 5-re felmondtam a verset ő meg meg sem probálta és most a tanáriba azt beszélik hogy elültetetnek minket mert azota ilyen xy mióta melletem ül!! mondhatja ezt egy tanár a diáknak??

2010. máj. 6. 16:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%

Igen,mondhatja!

Egy tanár azért ezt tanulta ki valószinűleg nem csak magától találja ki.És valószinűleg nem egy tanár panaszolta ezt.

Hanyadikosok vagytok?Hány évesek?

Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot akkor én azt mondom,hogy menj oda a tanárhoz,hogy elszeretnél onna ülni és EGYEDÜL szeretnél ülni. :)

2010. máj. 6. 16:47
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
mondhatja :))) Szerintem is jobban tennéd, ha az órára, a tanárra figyelnél és nem hülyéskednél órán... Kérd meg te (mintha semmiről se tudnál), hogy ha lehet, ültessen máshová... az, hogy egy verset 5-ösre felmondasz, nem nagy kunszt, az sajna még a 2-es szinthez is édes kevés, ha a kötelező verseket megtanulod... Bizonyítsd be a tanárnak, hogy többre vagy képes! Egy tanító-magyar szakos anyuka
2010. máj. 6. 16:57
 3/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a tanácsokat!!

12l 6 osztály és nem csak versből vagyok jobb töribőlis multkor kihivtak felelni négyes lett neki 1-es de nem veszik észre hogy inkább ő visz bele??

2010. máj. 6. 17:03
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Épp ezért kérd, hogy máshová ültessenek. Valószínűleg úgy gondolják, te ennél többre lennél képes, ő meg ennyire... 2. voltam
2010. máj. 6. 17:09
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! Ez sokat jelentett de az is hátráltat hogy a legjobb barátnőm és mi több mi elválaszthatatlanok vagyunk és az osztfő ugyis elültet minket szóval mindegy
2010. máj. 6. 17:17
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Barátnők mg maradhattok, a szünetben is együtt lehettek, de az óra másra való :)))
2010. máj. 6. 17:19
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát ez igaz ott nem dumálni kell de ezt nem értem amugy nem vagyunk ám rosszak csak ezen az egy órán voltunk csak az a baj hogy sokat lógunk együtt mindig haza jövök eszek el a barátnőmmel és este 7-kor érek haza és én akkor elő veszem a könyvemet tanulni ő meg gondolom nem
2010. máj. 6. 17:21
 8/13 anonim ***** válasza:
70%

Belevinni valakit a rossz tanulásba nem lehet,magától "megy bele" az a valaki.Ahhoz,hogy bárki is rossz tanuló legyen,ahhoz nem kettő,nem három,nem négy,nem öt,hanem egy ember kell csak!Ha te úgy döntessz,hogy továbbra is jól tanulsz,akkor ez ellen a barátnőd nem is fog és nem is tehet semmit.De ha úgy döntessz,hogy lazítassz,az is a te döntésed.Viszont a tanár joggal ültethet el bárhova.Mármint a szaktanár!Én is szoktam beszélgetni órán...:D mert én már alapból úgy ismertettem meg magamat,hogy órán néha megbeszéltem a barátnőmmel a dolgokat.Persze közben oda is figyeltünk!És igaz,hogy bnőm jobb tanuló,de nekem meg az élethez van több eszem,így tökéletesen kiegészítjük egymást!

Sajnos nem sokáig.Nyolcadikasok vagyunk,és hamarosan ballagunk:(:S:P:D

2010. máj. 6. 19:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk a gimnáziumba van olyan tanár aki ilyeneket mond:

"Hülye kis taknyosok vagytok,ha nem tetszik valami lehet innen távozni."

Meg hasonlók,persze nem mindenki,de van 1-2 ilyen és ha megmersz szólalni akkor szaktanári azt kész,anyád meg hiába megy az igazgatohóz:

"A tanárnak megvan rá a joga és nem kell magyarázkodnia"

Ütni nem üthetnek,de azt,hogy mit mondanak.

Van olyan tanár aki adott egy rendes 5.öst az egyik gyereknek ,mert tesi után letusolt,de nekem,

mikor TÉNYLEG egyszer megszólaltam azonnal naplós egyes.

És akkor k_soljak be,mert nincs jogom megszólalni.

Vagy mikor belenyúltam az olajba és kimentem kezetmosni tanár ügye kicsukott (becsukta az ajtót).

És aztán nem engedett be és 4 gyerek kapott 1-est,mert szóltak,hogy dehát ő engedett ki.

Aztán a zablakon kelett bemásznom,hogy ne kapjak igazolatlant és én lettem leb@szva.

Szóval szokj hozzá ehez.

Pedig ez egy jónak mondott gimnázium és tényleg nehéz bekerülni,dehát itt is van 2 ilyen tanár. :/

2010. máj. 6. 21:42
 10/13 anonim ***** válasza:
Mondhatja ezt egy tanár, még akkor is, ha nincs igaza.
2010. máj. 6. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!