Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, hogy könnyebb...

Mit csináljak, hogy könnyebb legyen?

Figyelt kérdés
Ha a hét összes napja szinte egy kínszenvedés alig várom,hogy vége legyen sokszor már a síró görcs kerülget...
2010. máj. 4. 19:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Háyn éves vagy-fiú/lány?

És miért ilyen szenvedés?

Stressz,suli,családi okos.Fejtsd ki magad jobban. :)

2010. máj. 4. 19:14
 2/11 anonim válasza:

Pontosabban miről van szó?

Írd le kérlek, mert így nem tudunk segíteni.

2010. máj. 4. 19:15
 3/11 A kérdező kommentje:
Főként a suli miatt 7.osztály elején mentem oda és még mindig nem tudtam beilleszkedni alig szólnak páran hozzám sőt vannak akik álandóan cseszegetnek minden hülyeségel és egyre jobban zavar.Órán is piszkálnak óra alatt hátba dob egy 2L-es üvegel...Ráadásul iskola után is unatkozok legtöbb nap egyedül Péntek délután az ami jó meg a vasárnap esték..Kéregetnek kaját meg innivalót ha nem adnék akkor rugdosnak...Reggelente amikor megyek suliba olyan gyomor görcseim vannak,hogy belebolondulok ma is 30 perc alatt 5x mentem ki wc-re.Óra alatt meg nem engednek ki wc-re ott meg szétrobbanok nem tudok órán emiatt figyelni és azért 45 perc erős gyomor fájás alatt nem túl.Tanárokat meg semmi nem érdekli matekból azt sem tudom milyen téma körben vagyunk (de szerintem senki sem)egy-két fiú van akik nagyon ritkán beszélnek velem lányokal jóba vagyok.14/f
2010. máj. 4. 19:30
 4/11 anonim ***** válasza:

Menj el azért kivizsgálásra.

De biztos vagyok benne,hogy a stressz miatt vagy ilyen.

Talán nyisd ki te a kaput,ne csak várd,hogy becsöngessenek.:)

Kezdj el te barátkozni,persze nehéz lesz,de majd rájönnek azzal a pár fiúval pedig próbálj nagyon jóba kerülni nem kell,hogy az egész osztállyal jóba légy,elég ha csak 4 el leszel jóba,de azokkal nagyon jóba.

Nem lehet,hogy a fiúk féltékenyek,hogy a lányokkal jóba vagy?

2010. máj. 4. 19:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Velük is jóban vannak sőt jobban ha nincsenek ott akkor beszélnek csak hozzám.Probáltam már sokszor barátkozni velük ez így nézett ki:2 hétig jóba voltunk de az első alkalommal ők is baszogattak.
2010. máj. 4. 19:40
 6/11 anonim ***** válasza:

És te semmi okot nem adtál arra,hogy megszünjön ez a kapcsolat??

Hogy szokott 2 hét után zajlani ez a dolog?

Nem szólnak hozzád?Valami okok csak van,hogy 2 hét után már nem barátkoznak veled!?

2010. máj. 4. 19:47
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát van 3 srác akik mindenkit basztatnak amikor őket aztán engem baszogattak akkor jó fejek voltak meg beszélgetünk mert őket is zavarta de amikor például engem baszogatnak akkor ők is egy jót röhögnek rajtam...Arra rájöttem,hogy ott mindenki bolond.
2010. máj. 4. 19:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Jajj haggyad már. :)

Vágj vissza egy jókis szöveggel.Nem kell mindent lenyelni.

Az a 3 srác pedig valószinűleg úgyse örök-barátok lennétek,legyél velük..az,hogy ilyenek..teis röhögj ha őket piszkákják..

Vagy:

Nem foglalkozzol egyikkel sem és leszel a lányokkal.

A többieket meg nagyívben ******. :D

2010. máj. 5. 08:02
 9/11 A kérdező kommentje:
De hiába álandóan oda jönnek piszkálnak baszogatnak most is úgy fájt a hasam reggel,hogy ha egy másodpercel később érek a wc-re szó szerint össze fosom magam...Haza is jöttem annyira görcsölt a hasam ahogy haza értem elmúlt..Hiába nem figyelek rájuk mindig oda jönnek nem hagynak nyugton soha ebbe az egy hónapba meg fogok hülyülni..
2010. máj. 5. 08:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Gyomorgörcs okozhat ájulást is, illetve szívműködési zavarok keletkezhetnek, a rohamok akár fél óránál is tovább tarthatnak. A kezelés az egyedül a kiváltó ok megszüntetésével lehetséges. Akár az iskolaváltás is lehet megoldás. Beszéld meg a szüleiddel, és fontoljátok meg az iskolaváltást is, ha a probléma máshogy nem orvosolható!
2010. máj. 5. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!