Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek is fura, ha egy...

Szerintetek is fura, ha egy 13 éves lány ezen problémázik?

Figyelt kérdés
Az a problémája, hogy az osztálytársainak már elkezdett nőni a cicije, van akinek már kifejezetten nagy, neki meg semmi. Nem akar szűk trikóban járni, mert úgy néz ki mint egy fiú, a többiek cikizik is miatta, fiúk kedvesebbek a többi lánnyal. Egyébként szép lány, de szeretne szép, csipkés melltartókat hordani, de nincs a mérete, hiszen teljesen lapos. Kis topot is csak azért hord, ha tesin át kell öltöznie. Ti elhiszitek, hogy ilyenért cikiznek valakit? Vagy miért aggasztja őt ennyire ez a téma?
2016. dec. 28. 16:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
25%

Én megmondanám neki, hogy neki jó feneke lesz felnőttként, az pont olyan fontos, mint a mell. A nagymellűeknek lapos pici fenekük van általában. Elmondanám azt is, hogy lógni fog idővel nekik. Pluszban pedig heti 2x megcsinálnám valami gyönyörűre a haját, hogy dicsérjék őt is.

Vannak nagyon mini melltartós topok, szerezz be neki egyet.

A dundi lányoknak nagyobb mellük van, ezt is elmondanám neki, hogy pár év, és változik a fiúk véleménye, mert a telt lányok helyett a vékonyakat kedvelik jobban.

2016. dec. 28. 19:22
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Engem is csúfoltak, mert gyakorlatilag 15 évesen sem volt értékelhetò méretű mellem. Most se sokkal nagyobb, pedig több,mint 10 év eltelt. 23 éves koromig minden pasim megjegyezte, hogy lehetnének nagyobbak. Borzalmas érzés volt.

Igenis vedd komolyan a dolgot, mert a lányodnak ez valós probléma!

2016. dec. 28. 20:27
 13/22 A kérdező kommentje:

11-es ásd el magad inkább.

Többiek. Én nem nevetem ki a problémát, nekem ez furcsa! Azért csúfolni valakit, mert későn érő. És hogy neki most annyira az a vágya, hogy kezdjen domborodni a cicije. A 65 a sem kell neki, hiszen nincs melle. Kb mint egy sovány 10 éves fiú. De szerintem ez normális 13 évesen. Meg ezaz, minek neki csipkemelltartó? Nincs kinek mutogatni, legalábbis nagyon remélem. Ez tényleg olyan dolog, hogy nem tudok rajta segíteni. Ha duci lenne, eljárnék vele tornázni, dietas dolgokat készítenék neki...stb. De ezzel mit kezdjek?

2016. dec. 28. 22:13
 14/22 anonim ***** válasza:
91%
Nem fura, miért lenne? Az én időmben is cikiztéka fiúk azokat a lányokat akik később értek, én is ilyen voltam és baromira zavart! Volt hogy melltartót, meg rá 2 toppot vettem fel hogy mutassak valahogy. Így utólag már hülyeségnek látom és már nincs is ilyen problémám, de akkor abban a korban ez egy központi téma és probléma volt.
2016. dec. 29. 06:42
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem is csúfoltak pont ez miatt, meg azzal, hogy hű de gáz, hogy nem hordok toppot, mint ők, aztán amikor elkezdtem toppot viselni, azért csúfoltak, hogy minek viselek toppot, nincs is semekkora mellem. Kegyetlen érzés volt. Sajnos ez van, a gyerekek tudnak a leggonoszabbak lenni.
2016. dec. 29. 12:07
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt próbáld vele megértetni, hogy ostoba, aki ilyenért csúfolja a másikat, ez genetika, mindenki a maga tempójában fejlődik, próbálja felfogni.

Az meg, hogy a szaros kisfiú osztáyltársainak nem tetszik, na és??? Nem ettől lesz menő, nem lesz ettől több, azok a kis majmok valószínű olyan csupaszok, mint a csiga és ők bezsélnek érettségről?

Önbecsülést adj a lányodnak meg egy jó adag leszarom tablettát, hogy ne akarjon gyerekként pisiseknek tetszelegni, majd hord csipkés melltartót, ha már nagyobb lesz.

2016. dec. 29. 13:03
 17/22 anonim ***** válasza:
9%

Ez ám az álszentség.

Mit gondolsz, mi tölti ki a melledben a bőröd alatt lévő teret? Segítek. ZSÍRSZÖVET.

Egy csomó kis pálcika kislány van, akiken egy deka zsír sincs, nem is csoda, hogy nincs mellük.

Amúgy az izom tartja magát, ezért nem nyúlik meg a bőr idővel, mert nem az tartja.

A mellben lévő zsírt nagyrészt a bőr feszessége fogja össze, idővel amit ez rugalmatlanná válik, a cici lógni fog. Mindenkinek, de minél nagyobb a mell, annál észrevehetőbb. Ezt mondd el a lányodnak, vagy ha nem hiszed, olvass utána.

Biztos azért nem érzed át, mert dundi cicis kislány voltál.

2016. dec. 29. 15:33
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elhiszem. És az a szomorú, hogy te meg nem hiszel a gyerekednek.
2016. dec. 29. 15:34
 19/22 A kérdező kommentje:

17es teljesen hülye vagy. Nem voltam soha se dundi, se cicis. Nekem sincs nagy mellem, iskolásként pláne nem volt, de sosem csúfoltak! Egyébként sok olyan lány van, aki vékony, mégis cicis. Pl ilyen volt anyum is fiatalon. Ez genetika. Ez ellen nincs mit tenni. Az osztálytársai is mind 40 kilos lányok, csak ők már elkezdtek fejlődni.

Olyanra nem fogom nevelni a lányom, hogy a fiúknak csak a vékony lányok fognak kelleni. Erre értettem, hogy ásd el magad! Én inkább arra szeretném tanítani a lányomat, hogy mindenki úgy szép, ahogy van.

2016. dec. 29. 17:09
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

17!

Te tényleg veszélyesen hülye vagy! Képzeld vannak pálcika lányok nagy mellekkel és vannak dagadtak szúnyogcsípéssel! A mell mérete csak nagyon kis részben múlik azon hogy a hozzá tartozó nő hány kg.

2016. dec. 30. 05:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!