Ti szoktatok még titokban kísérőt küldeni a 18 éves lányotok után, ha elmegy valahova?
Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 21:40
13/16 Nereida3 válasza:
Miért, utánad küldtek? 18 évesen már saját életem volt, saját jövedelemmel.
14/16 Szeder Katalin válasza:
Kedves 9-es! Kérlek, írd le pontosan, hogyan nevelnél egy 18 éves lányt! Szerintem alapkövetelmény, hogy otthon, illetve veled oldottan, jól érezze magát, ne legyen oka begubózásra vagy otthonról - tőled - menekülésre.
15/16 anonim válasza:
Nekem tetszik a kérdés,mert gondoskodó,felelős szülőt sejtet a kérdés mögött.Ha a szülő megteheti,hogy titokban kísérőt küld az akárhány éves gyermekével,jól teszi,hiszen tombol napjainkban a szerv,-rabszolga,-és szexrabszolga kereskedelem!Manapság még brahiból is ölnek,rengeteg az eltűnt ember!Rengeteg az elmebeteg ember is az utcán,amióta az elme szociális otthonokat bezárták.
16/16 anonim válasza:
Kedves utolso elegge elmebeteg vagy te is ha ezt most komolyan gondolod! A baj barmikor bekovetkezhet. Ennyi erovel szerelje fel kameraval hogy minden lepeset nyomonkovethesse. Eleve van az embernek maganszferaja amit illik megtartani. Hiaba a gyerekem. Igaz hogy birtokos nevmast hasznalunk de o nem a tulajdonom. Es az alapveto bizalom meg kene hogy legyen. Ha meg mondjuk voltak dolgai akkor a szulo is elgondolkodhat hogy mit cseszett el es dolgozzon magan es a kapcsolaton is. Hacsak szimplan ennyire beteges akkor meg menjen pszichologushoz. Hiszen akarhanyszor elmegy a lanya az szorongassal telik ezek szerint. A sors mindenkit utoler elobb vagy utobb es akkor mindegy hany es mennyi kiseroje van. Magatol az elettol nem tudja megmenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!