Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves fiam alsónadrágjában...

13 éves fiam alsónadrágjában betétet találtam! Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés

Indítottam volna el a mosógépet,raktam bele a szennyes ruhákat,mikor megláttam a fiam alsónadrágjában a betétet.Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam,nem tudom,hogy ezt most mire véljem.Ez valami célzás lehetett volna?

39/N

2016. dec. 26. 22:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Lehet éjszakára tette be szegény, mert cikinek tartja az éjszakai magömlését, csak elfelejtette kivenni.
2016. dec. 26. 22:02
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Én is erre tippelnék.
2016. dec. 26. 22:42
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is az éjszakai magömlés jutott eszembe mint lehetséges ok.
2016. dec. 26. 22:42
 4/12 anonim ***** válasza:
35%
hát én még sose halottam volna h magömlésmiatt betét legyen egy srác gatyájába... én elbeszélgetnék arról h az mire is való.
2016. dec. 27. 00:57
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Hát... én nem arról beszélgetnék el vele, hogy mire való, hanem hogy ha tényleg éjszakai magömlés miatt tette be, akkor nem kell, mert ez teljesen természetes dolog, és nem kell miatta szégyenkeznie, vagy titkolózni. Legközelebb csak dobja be a mosógépbe az alsót és a pizsamát, és el van intézve.
2016. dec. 27. 05:58
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Ha jó viszonyban vagytok meglehet beszélni, ha nem olyan mély a kapcsolat akkor viszont én most nem szólnék. Baromi ciki lenne neki ha felhoznád a témát. Ha még egyszer megtörténne akkor óvatosan rákérdeznék.
2016. dec. 27. 06:51
 7/12 anonim ***** válasza:
92%

Nem tartom valószínűnek, hogy az éjszakai magömlés miatt tette volna be. Nagyon-nagyon ritka manapság, ha egy serdülő fiúnak éjszakai magömlése van, ugyanis elintézik azt ők napközben sajátkezűleg. A fiúk többsége ma úgy nő fel, hogy soha nem tapasztalta meg a spontán magömlést, mert rendszeresen önkielégít.

(Teljesen más kérdés, hogy a legtöbbjük nagyon szemérmes ezzel a témával kapcsolatban, főleg a szüleik előtt. Ezért aztán ráhagyják a szülőkre, hogy inkább gondoljanak amit akarnak, csak beszélgetni ne kelljen róla.)

Viszont akkor jó kérdés, hogy mégis miért csinálta ezt a betét-dolgot, de ezt egyedül csak ő tudná megmondani. Már ha akarja, mert nem biztos, hogy megmondaná az igazat. Elég jelezni valamilyen óvatosabb formában, hogy többet ilyent ne csináljon, de ha magától nem mondja, hogy mi volt az oka, akkor nem kell firtatni. Úgysem az igazat mondaná, füllentésre kényszeríteni meg nem lenne szerencsés.

2016. dec. 27. 12:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
lehet másnál más a szokás, de én este fürdés után veszek fel tiszta bugyit, nem reggel dobom be a szennyesbe az előző napit - tehát ha nálatok is így van, akkor az a betét egész nap az alsónadrágban volt és ebbe mászkált (mert azt kétlem hogy éjszakai magömlés miatt másnap reggel-sőt egész nap ne venné ki)- esetleg a suliban nem volt mostanában elbeszélgetés a nemi érésről-szexualitásról és csak kíváncsiságból kipróbálta milyen is betétben mászkálni mint a lányoknak? én ezt is el tudom képzelni...
2016. dec. 27. 13:29
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
Nem mindegy,ne szólj semmit.
2016. dec. 27. 13:34
 10/12 anonim ***** válasza:
88%
Éjszakai vizeletcsepegésre a fiúk is használnak női intim betétet, nem csak a lányok. Lehet, hogy neki azért kellett.
2016. dec. 28. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!