13 éves fiam alsónadrágjában betétet találtam! Ezt mire véljem?
Indítottam volna el a mosógépet,raktam bele a szennyes ruhákat,mikor megláttam a fiam alsónadrágjában a betétet.Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam,nem tudom,hogy ezt most mire véljem.Ez valami célzás lehetett volna?
39/N
Nem tartom valószínűnek, hogy az éjszakai magömlés miatt tette volna be. Nagyon-nagyon ritka manapság, ha egy serdülő fiúnak éjszakai magömlése van, ugyanis elintézik azt ők napközben sajátkezűleg. A fiúk többsége ma úgy nő fel, hogy soha nem tapasztalta meg a spontán magömlést, mert rendszeresen önkielégít.
(Teljesen más kérdés, hogy a legtöbbjük nagyon szemérmes ezzel a témával kapcsolatban, főleg a szüleik előtt. Ezért aztán ráhagyják a szülőkre, hogy inkább gondoljanak amit akarnak, csak beszélgetni ne kelljen róla.)
Viszont akkor jó kérdés, hogy mégis miért csinálta ezt a betét-dolgot, de ezt egyedül csak ő tudná megmondani. Már ha akarja, mert nem biztos, hogy megmondaná az igazat. Elég jelezni valamilyen óvatosabb formában, hogy többet ilyent ne csináljon, de ha magától nem mondja, hogy mi volt az oka, akkor nem kell firtatni. Úgysem az igazat mondaná, füllentésre kényszeríteni meg nem lenne szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!