Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mire véljem hogy a fiam...

Mire véljem hogy a fiam zsebében óvszert talaltam?

Figyelt kérdés

2016. dec. 5. 09:54
1 2 3 4 5
 41/46 bodogzus válasza:
67%
Nem akar még gyereket :) a szex viszont érdekli. Ennyi információból egy egészséges fiatalembernek tűnik :)
2016. dec. 12. 20:51
 42/46 bodogzus válasza:
70%
"Nem nem erről van szó, csak hát én 17 voltam amikor megszültem őt és nem szeretném ha abba a hibába esne mint mi és féltem egy kicsit" Látod! Ő nem akar abba a hibába esni mint te. Okos gyerek! A fiad okos. Legyél te is olyan mint a fiad! :)
2016. dec. 12. 20:54
 43/46 anonim ***** válasza:
82%

Mi is kaptunk, pedig nekem speciel semmi szükségem rá. Amúgy egyet értek azokkal, akik azt mondják, hogy örülj, legalább védekezik.

17/L

2016. dec. 12. 23:13
 44/46 Mickbro válasza:
29%

Használt volt?

Emlékszem a srácok a seregben lufit fújtak belőle, erre használták, de irakban az amcsik állítólag a puskák csővére húzták, hogy ne menjen bele a homok. Lehet, hogy lövöldözésre készül? Már megint egy ámokfutó?

2016. dec. 13. 17:32
 45/46 A kérdező kommentje:
És nem a másik nem volt használt, bontatlan volt
2016. dec. 18. 22:52
 46/46 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak kíváncsiságból vette.

Nekem is van, vettem, persze nem boltban meg ilyen helyeken, nekem az ciki.

Hogy hol azt meg nem mondom meg mert mindenki megvenné előlem az olcsóbbnál olcsóbb csomagokat :D

2021. ápr. 21. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!