Mit csinal otthon suli utan a 10 eves lanyotok?
Általában hazaérünk 1 órát játszhat(telefon,játék,tesójával tehát szabad foglalkozás)
utána nekiállunk tanulni az kb 1.5 óra és fél nyolc körül végzünk utána zuhanyzás egy kis tévézés és legkésőbb fél kilenckor alvás.
26/N
Igen, es minden valasz utan odairja, hogy 26 N,
Ami rohadtul nem izgat senkit, mert senki nem kerdezte a gyerek anyjanak a korat. Feltunesi viszketegseg ...
Általában 2kor ér haza, ebédel utána szabad foglalkozás amit szeretne. Mostanában olvasni szokott.
1-2 óra tanulás magától, majd ellenőrizzük.
Heti 2x külön matekra jár, olyankor utána lazulás van, kicsit tovább mesézhet vagy amit szeretne.
4-re er haza. Megeteti a macskakat, tv-t nez, uzsonnazik. Aztan lecke, tanulas, vacsora.
Ha van ido, a ket tesojaval is jatszik, levegoznek az udvaron.
4re hazaernek? Es egyedul?
Nalunk van egy kisteso is,igy megoszlik az idom kettejuk kozt.
Nalunk hazit nem nagyon hoz haza,kiveve ha gyogytesi van. De a teso miatt nagyon nehez tanulnom vele.
Mi 5re erunk haza. Hagyom jatszani. Kimegy kutyazni,telefonozik-amitol rosszul vagyok,de szerintem muszaj leszek beletorodni,hogy ok mar ez a nemzedek-pedig en sem vagyok oreg...32.
Mi nem tanulunk ha nincs hazi. Eleg szivas egesz nap a suliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!