Nem lesz ciki így suliba menni fiú létemre?
Szóval eltört a lábam és begipszelték. Pénteken kaptam járógipszet. Csak az a problémám, hogy a lábujjaim elöl kint vannak a gipszből és ez nagyon zavar engem. Nyáron sem megyek ki utcára papucsban vagy szandálbn (csak strandon vagyok mezítláb). Próbáltam egy nagy zoknit húzni a gipsz elejére, de akkor meg 10perc után totál beizzad az egész lábam a gipsz alatt és iszonyúan viszketni kezd, nem bírom.
De így meg tök égőnek tűnik suliba menni, mindenki a lábamat fogja bámulni.
A kezem már 2x volt gipszben, az tök menő volt suliban is, de ez a lábgipsz most nagyon zavar.
Szerintetek?
Az én második kérdésem az lennr, hogy nem fázik a lábad? :) De nem gondolnàm cikinek, csak sajnàlnàlak. Valamit tényleg tegyél rá.
Off: Valamit nem húznak rà ilyenkor a gipszre, mert tiszta kosz lesz ilyen idõben, és utána úgy feküdni be az ágyba??
Tavaly tavasszal ugy elestem,hogy mindket terdem,szinten mindket labfejem illetve a jobb kezemen ket ujjam be volt kotve. Menni is alig tudtam,rendszeresen a baratom vitt a hatan a suli egyik pontjabol a masikba.
Es kepzeld,senkinek nem volt rosszindulatu megjegyzese. Nem takargattam,sot,mivel tavasszal tortent,kifejezetten latszott.(Rovidnadrag,szandal,stb.)Egy-ket nap utan az egesz suli megszokta,hogy igy nezek ki,es senki nem is bamult.
Ellenben az evfolyamtarsam akinek megegett az arca,folyton konyvekkel takarja magat a folyoson. Mar szerintem tobb,mint egy hete tortent,de meg mindig megnezik az emberek,nem ertik,mit takargat annyira.
Tanulsag: Ne rejtegesd,annal rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!