Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem lesz ciki így suliba...

Nem lesz ciki így suliba menni fiú létemre?

Figyelt kérdés

Szóval eltört a lábam és begipszelték. Pénteken kaptam járógipszet. Csak az a problémám, hogy a lábujjaim elöl kint vannak a gipszből és ez nagyon zavar engem. Nyáron sem megyek ki utcára papucsban vagy szandálbn (csak strandon vagyok mezítláb). Próbáltam egy nagy zoknit húzni a gipsz elejére, de akkor meg 10perc után totál beizzad az egész lábam a gipsz alatt és iszonyúan viszketni kezd, nem bírom.

De így meg tök égőnek tűnik suliba menni, mindenki a lábamat fogja bámulni.

A kezem már 2x volt gipszben, az tök menő volt suliban is, de ez a lábgipsz most nagyon zavar.

Szerintetek?

2016. nov. 20. 12:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Az én második kérdésem az lennr, hogy nem fázik a lábad? :) De nem gondolnàm cikinek, csak sajnàlnàlak. Valamit tényleg tegyél rá.

Off: Valamit nem húznak rà ilyenkor a gipszre, mert tiszta kosz lesz ilyen idõben, és utána úgy feküdni be az ágyba??

2016. nov. 20. 14:25
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem húznak rá semmit ám. Szóval nagyon kellemetlen ez az egész.
2016. nov. 20. 15:06
 13/21 A kérdező kommentje:
JA és persze nagyon fázik a lábam.
2016. nov. 20. 15:06
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly tavasszal ugy elestem,hogy mindket terdem,szinten mindket labfejem illetve a jobb kezemen ket ujjam be volt kotve. Menni is alig tudtam,rendszeresen a baratom vitt a hatan a suli egyik pontjabol a masikba.

Es kepzeld,senkinek nem volt rosszindulatu megjegyzese. Nem takargattam,sot,mivel tavasszal tortent,kifejezetten latszott.(Rovidnadrag,szandal,stb.)Egy-ket nap utan az egesz suli megszokta,hogy igy nezek ki,es senki nem is bamult.

Ellenben az evfolyamtarsam akinek megegett az arca,folyton konyvekkel takarja magat a folyoson. Mar szerintem tobb,mint egy hete tortent,de meg mindig megnezik az emberek,nem ertik,mit takargat annyira.

Tanulsag: Ne rejtegesd,annal rosszabb lesz.

2016. nov. 20. 18:40
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszi, rendes vagy :)
2016. nov. 20. 18:47
 16/21 A kérdező kommentje:

Az is baj, hogy nagyon csúnya a mezítlábam, szégyellem mutogatni így mindenkinek

[link]

:S

2016. nov. 20. 21:23
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Júúj, hát így tényleg nagyon fázni fogsz, szerintem is tegyél rá valamit mindenképpen. De cikinek nem ciki.
2016. nov. 21. 01:52
 18/21 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki a lábad, milyen legyen egy fiú lába?, de így tényleg meg fogsz fázni, meg lefagy a lábujjad. Az én lábam csizmában is fázik reggelente, bele sem merek gondolni, hogy milyen lesz neked így kimenni a hidegbe.
2016. nov. 21. 06:51
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem amikor gipszben volt a lábam vettem ötszáz forintért a kínaiban egy 47-es tornacipőt, amit rá tudtam húzni a gipszre. Hülyén nézett ki nyilván, de higiéniai okokból nem akartam a koszos-sáros padlón nyitott gipszben mászkálni.
2016. dec. 1. 02:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Amíg alszol a tesód kiszinezi alkoholos filccel :)
2016. dec. 3. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!