Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van az, hogy 1 12-13...

Miért van az, hogy 1 12-13 éves gyerek még ennyire hülye tud lenni?

Figyelt kérdés

Ma észrevettek a tolltartómban 1 nevet szivecskében (órán) és a szünetben másfél perc kellett ahoz, hogy megtudja a "választottam" is+ az egész iskolának elmondták(a 7.esk nem hozták fel, és a "választottam" is úgy tett, mintha semmi nem lenne)

Hogy lehet vki 12-13 évesen ilyen hülye, hogy ez szerinte szenzációs és mindenkinek el mondom, főleg annak akinek nemkéne, had tegyek keresztbe a kisgyereknek, mer ez jó nekem...Miért ilyen hülyék???????

2010. ápr. 28. 16:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Unatkoznak.Nálunk is ezvan.Ezt csak úgy tudod kivédeni,hogy nem csinálsz ilyet többé[mármint szívbeírod a nevét és berakod a tolltartódba].sajnos egyes embereknek ez jelenti az örömet,hhogy elb@sszák mások életét.persze ezt nem szószerint értem.ennyi idősen ez még új.Juuj pisti szerelmes a juliba.:Ouriisstenn,de cikkki.-.-"szerencsére az én osztályom azért érettebb ennél.pedig mi is 7.-esek vagyunk.nekünk tavaly volt ez.szörnyű volt,mert tényleg nálunk is percek alatt elterjedtek a pletyik.és volt ami nem is vlt igaz.

sok sikert a lányhoz!:)

13/L

2010. ápr. 28. 21:48
 12/18 anonim ***** válasza:

1 lánynak mondtam el ki tetszik, amint beteg lettem rohant a fiú barátaihoz és szétkürtölte. 1 hetet hiányoztam, hétfőn egyedül mentem haza Vele, egyszer csak megáll, rámnéz: ,,Bejövök neked?"

Megkérdeztem hogy honnan veszi, erre azt mondja, h osztálytársam mondta.

Ezek nagyon ciki esetek. Ezért nem írok és nem mondok semmi olyat, ami ellenemre lehet :)

12/L

2010. máj. 11. 14:13
 13/18 anonim ***** válasza:

Jah, és udvarolj tovább a lánynak:)

U.i.: Ne vegyél csőnacit, h tecc neki mert b*zis xD

12/L

2010. máj. 11. 14:18
 14/18 anonim ***** válasza:

:/ nekem 3. csajt baxtak el így a következőket tettem:

1. hülye gyerek mikor a csajjl voltam oda jön és elkezdi "juuuuj, micsináltok". jó a csaj többé szóba nem állt velem, a bosszú viszont jó volt, azóta nem áll vele egy lány se szóba.csak egy lány barátom kellett akivel egy suliba járok, eljátszotta hogy összejön vele, és mikor a srác le akarta smárolni akkor a csaj (minimum 50-60 ember között) pofon vágta "fúj, mit tapizol bunkó állat felszólítással" :P

2. megvertem

3. megvertem...

kb. ennyi lenne. természetesen azóta senki nem szivat csak 1-2 ember... tényleg ma megvolt a 4. elbaxott csajt úgyhogy megint megvertem 1-et...

kegyetlen, de igazságos... (nem muszály megverni, ha teletabi lelkű vagy inkább akkor csak szivasd a háttérből, én az ilyen dolgokhoz nagyon értek :D )

2010. jún. 7. 23:40
 15/18 anonim ***** válasza:

En joban vok egy sraccal, de csak baratok vagyunk

es szunetben sokszor hulyeskedunk,de vagyunk 6-an lanyok es o egyedul fiu.14-15 evesek vagyunk.Par osztalytarsam azt talalta ki hogy jarunk es rogton szaladtak a srachoz ez kerdeztek hogy mi van.Szegeny srac azt sem tudta hirtelen hogy mirol van szo.

Szoval azt akarom mondani, hogy nem csak a 12-13 evesek ilyenek.

2010. júl. 10. 14:30
 16/18 anonim ***** válasza:

Velem olyan volt hogy elmondtam valakinek az meg szószerint szétkiabálta az osztályban :D

Egy dolgot tehetsz, teszel rá magasról, ne érdekeljen ha valaki piszkál miatta, én is ezt tettem és lám, már a kutya se melékszik rá, így 2-3 év után :D

15/F

2010. júl. 16. 11:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Legyél egy kicsit showman, a mostani fiúm is így vágta ki magát a cikis helyzetekből. pl. Kajaszünetben csak neki törtem a csokimból, és egy plázamacska beszólt, hogy a "férjike-jelöltemnek" persze adok, neki meg nem. Erre a srác átkarol és utána üvölt: "Erről szól a HÁZASSÁG!" És úgy csinált, mintha elrabolt volna:D Tehát csak udvarolj tovább és vicceld el a sértegetéseket.

13/L

2010. nov. 27. 16:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Ba*d pofán!!! 13/F
2011. jún. 26. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!