Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti elengednétek 15-16...

Szülők! Ti elengednétek 15-16 éves gyermeketeket a jelenlegi migránshelyzet mellett Németországba?

Figyelt kérdés
Egy német kirándulásra mennének az iskolával, nagyon régóta szerette volna, a beszéde sokat fejlődne ezáltal. A kirándulás februárban lesz, most kell leadni a nevezéseket, de aggódom a migránshelyzet miatt. Az iskolában megnyugtattak, hogy a gyerekek jó kezekben lesznek. Mégis mit tegyek?

2016. nov. 3. 12:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
én is engedném,nagyon jót tenne a nyelvtudásának;)
2016. nov. 4. 12:40
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Elengedném, főleg így hogy iskolával mennek. Lehet életre szóló kaland lesz, kár lenne ha kimaradna belőle.

Ahogy előttem is írták, amit a tv-be lát az ember köze nincs az itteni élethez, még így is biztonságosabb helynek tartom mint Magyarországot.

2016. nov. 5. 00:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
En is megerositem amit az utolso ir.
2016. nov. 5. 06:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp elengedném, nincs semmi Németországban jó kajákon meg szép helyeken kívül. Legalábbis nem félteném a "migránshelyzettől", ha bízok benne, elengedném. Az ilyen sulis kirándulásokon nagyon vigyáznak rájuk.
2016. nov. 6. 15:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én fiamék isztambulba mentek de eszembe se jutott volna megtiltani neki...
2016. nov. 6. 20:32
 16/17 anonim válasza:
100%
Anyám pont '89-ben volt (Kelet-)Berlinben, mielőtt még lebontották volna a Berlini falat, és őt se lőtték agyon a határon.
2016. nov. 7. 00:15
 17/17 anonim ***** válasza:
56%
Persze, hogy elengedném. Németországban is élnek 15-16 éves gyerekek, ők sem paráznak, akkor nekem miért kéne?
2016. nov. 12. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!