Szülők, akiknek 13-15 év közötti gyerekük van?
Ezeket a dolgokat kíváncsiságból kérdezem, érdekel, hogy mi van más családokban.
Mit vártok el tőle a tanulásban?
Legkésőbb mikorra kell hazaérniük, ha elmennek valahova barátokkal, osztálytársakkal?
Szintén barátnőkkel, barátokkal meddig engeditek el őket? Az egész városban, ha budapestiek vagytok akkor bárhol Budapesten vagy csak a kerületben, stb?
El szokta mondani a gyerek, hogy mi volt az iskolában vagy meg szoktátok kérdezni?
Engedélyt kell kérnie, ha be akar regisztrálni valamilyen közösségi oldalra? (Instagram, Facebook, Tumblr, Musically, Twitter)
Beleszóltok az öltözködésébe?
Egyedül veszi magának a ruháit vagy közösen vásároltok?
Mennyire önálló?
Tudtok a jegyeiről? Elmondja, megnézitek az ellenőrzőt/e naplót vagy szülőin tudjátok meg?
Én sem vagyok szülő,de leírom,hogy mit várnak tőlem.
13/L
Tegyek azért,hogy jó jegyeim legyenek és a 4-nek már nem örülnek(mondjuk én se)
Este nem szoktam elmenni,de ha el is megyek felhívom őket,hogy meddig maradhatok(mindig saját magamtól,nem ők kérnek)
Nem budapesti vagyok,de ahol lakok,ezen a településen kìvül is mehetek.
Ha valami érdekes volt elmondom,de meg is szokták kérdezni.
Nem kell engedélyt kérnem,ha valami közösségi oldalra szeretnék regisztrálni.
Nem szólnak bele az öltözködésembe.
Én kiválasztom a ruhát a boltba,a szüleim megnézik és ha részükről is oké akkor megvesszük.
Szerintem nagyon önálló vagyok.
Tudnak a jegyeimről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!