Van akit érdekel hogy hogyan vizsgálják meg kamaszgyerekét az iskolákban? Emberségesek-e? És tudtok e minden vizsgálatról?
Figyelt kérdés
A fériak egészségénél a diákok vizsgálatokkal kapcsolatos jogaival foglalkoznak és kérdés 10. oldalán van bemásolva a viszgálatokkal kapcsolatos élményük,olvassátok el,egyik másik kiakasztó.
Aki elolvasta szülőként csak normális,rövid választ írjon.Szerintem sok helyen durva amit csináltak.
2010. ápr. 25. 11:57
21/24 anonim válasza:
köszönöm a választ. És nem 11 vagyok, hanem 13.(Nem buktam, csak szalasztottam)
ÉS igenis nő a mellünk, és mégis levetetik velünk a melltartót-cicifixet, és általában 5-6 lány van benn. Elég ciki.
22/24 A kérdező kommentje:
Tökre igazad van és 13 évesnek persze hogy van melle,de ha nincs akkor is simán zavarhatja,szerintem az osztályfőnőkkel kellene beszélnetek,amikor vizsgálatról tájékoztat benneteket,hogy ti egyesével szeretnétek bemenni és ha olyan vizsgálatot csinál,vagy akar ami nem az ő dolga lenne,ilyen nemiszerv nézegetést nyugodtan mondhatod hogy nem,mert sok helyen ilyet is írtak,lehet nem fog neki tetszeni,de kit érdekel.
2010. máj. 2. 12:07
23/24 anonim válasza:
nálunk le kellett venni a cipőt,meg felülről mindent,még a melltartót is és megnyomkodta a mellünket az orvos...egyszerre 4-4n,5-en kellett bemenni,a cipőt azért kellett levenni mert még a lúdtalpat is megnézte...a fiuknak is cipőt kellett levenni meg a fütyijüket megvizsgálta az orvos,hátrahúzta a fitymát...
24/24 anonim válasza:
elmlékszem nekünk 3.ban volt vmi vizsgálat aranyéret kerestek asszem és lekellett venni a bugyit és nekem nem de 1ik bnőmnek bekenték a fenekét szerintetek szerintetek ez furcsa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!