Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az elmúlt 1-2 évben vagy az...

Az elmúlt 1-2 évben vagy az idei tanévben érettségiző gyermekem szülei, nálatok mennyi osztálypénzt szedtetek be negyedik (12. ) év elejéig?

Figyelt kérdés
A gyermekem osztályában 10. és 11. évben 15-15 ezer forintot szedtek,azaz most van 30 ezer forint fejenként bent.Az osztálylétszám 36..ez több,mint 1 millió forint,szerintetek mire kell ennyi pénz? Tavaly szülőin kérdeztem,de választ nem igazán kaptam,az osztályfőnök azt mondta majd utána érdeklődik a tavalyi osztálytól mi mennyibe került.Idén nem tudtam menni,mert 1 hetes volt akkor a pici babám.Szóval csak én sokallom ezt a pénzt vagy tényleg ilyen sokban van a szalagavató,érettségi és a ballagás?Ja,a gyermekem nem táncol a szalagavatón,a szalagtűzésen részt vesz,csak táncolni nem akar,szóval a tánctanár összege nálunk ki is esik.
2016. okt. 3. 10:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%
Nekünk 2500Ft volt havonta, szerintem nem sok. Ráadásul mi ezen felül külön fizettük a keringőt, meg a ballagási kosztümöt. Nem is hallottam még ilyet senkitől, hogy azt osztálypénzből fizetnék. 12. végére bankett meg minden után, ha jól emlékszem olyan 50ezer forint körüli összeg maradt, abból tartottak egy kis osztálytalálkozót ősszel.
2016. okt. 5. 17:15
 12/13 anonim ***** válasza:
39%
#10 vagyok. Miért lettem lepontozva? Csak az igazat írtam. Még volt is elszámolós szülői, ott részletesen meg volt beszélve, mire mennyi kell.
2016. okt. 5. 20:30
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! Én nem pontoztam le senkit,sajnos valaki ezzel szórakozik. :( Akkor a mi osztálypénzünk mondhatni átlagos..majd kiderül a végén mire kellett és egyáltalán elég lett e?
2016. okt. 6. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!