Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 17éves vagyok és teherbe...

17éves vagyok és teherbe estem hogyan mondjam el édesapámnak?

Figyelt kérdés
17éves vagyok a barátom 24 és teherbe estem fogamzásgátlás mellett . Édesapámmal élek egy háztartásban édesanyám elhagyott bennünket . (A háztartást én vezetem ) A párom egy nagyon jól fizető cégnél dolgozik . Viszont édesapám nagyon nem szereti a kicsi gyerekeket hogyan mondjam el ? Tudom jönni fog hideg meleg ! De tuti nem fogom megölni saját gyermeket . Esetleg valahogy mégis meg tudná valamilyen úton módon a pici baba várásomat ? Mert ő képes lenne rá .
2016. szept. 21. 06:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
36%
Szépen lelépsz a párodhoz akinek nyilván szellemi gondjai vannak ha örül a 17 éves csaja terhességének.
2016. szept. 21. 17:05
 12/24 A kérdező kommentje:
Szerintem nem én vagyok az első aki kismama 17 évesen! Ítélj el nyugodtan de azokat gondolom támogatot akik inkább meg ölik saját gyermeküket 17 évesen! Na de nem baj! Egyébként mi nekünk is váratlan volt! Ugyanis gyógyszer melett lettem kismama!
2016. szept. 21. 19:15
 13/24 anonim ***** válasza:
74%
Mindenki védekezés mellett esik teherbe,hogyne...
2016. szept. 21. 19:30
 14/24 A kérdező kommentje:
1 éve szedtem az úgy nevezett yasminelle fogamzásgátlót de mindegy ....
2016. szept. 21. 19:36
 15/24 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem az a gond hogy a pasid még örül is neki.
2016. szept. 21. 19:52
 16/24 A kérdező kommentje:

Miért is inkább Jobb lenne ha azt mondaná vetessük el? Egy kisbaba áldás!

Soha nem lennék képes megölni saját gyermekem!

2016. szept. 21. 20:00
 17/24 anonim ***** válasza:
38%
Ezzel egyet is értek, de ettől függetlenül nem örülnék ha a 17 éves barátnőm teherbe esne.
2016. szept. 21. 23:30
 18/24 anonim ***** válasza:
Utolsó, miért kötekedsz vele? Teherbe esett, megtartják, eldöntötték! A kérdése nem erre irányult!
2016. szept. 22. 05:22
 19/24 anonim ***** válasza:
57%
Nem kötekesek, de ha a pasija így reagált, át kéne gondolni hogy mennyire épelméjű.
2016. szept. 22. 13:07
 20/24 anonim ***** válasza:
29%

Persze, egy éve szedted, csak közben fostál, hánytál, antibiot szedtél, stb. ami hatástalanította a gyógyszert... magyarul szrt sem ért, mert nem figyeltél.

Egyébként gyámügy, nagykorúsítás - 16 évtől megteszik ilyen esetben - és költözz össze a barátoddal, aki jófej, csak kérdés, hogy fél év múlva is fog-e örülni.

Ja, és kezdj el gondolkozni rajta, hogy mikor tudsz legkorábban munkába állni, ha ne adj' isten a pasid rájön, hogy ő mégsem kér a gyerekből.

2016. szept. 23. 07:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!