Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Írnátok jó beceneveket legjobb...

Írnátok jó beceneveket legjobb barátnőknek?

Figyelt kérdés

Köszi!

L/12

2010. ápr. 22. 18:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok: És a jelmondtaunk: Hülyék vagyunk? Ez van, jó hogy csak ketten vagyunk xD
2010. dec. 26. 17:50
 22/25 anonim válasza:

Sziasztok!

Láttam az egyik 12 éves kislányka hozzaszólását, és én úgy gondolom, hogy 12 évesen még ne legyen már téma (legalabbis ide ne) a fiúk nemi szerve, és az, hogy a barátnője hogy "csókolgatja" azt. Szerintem ez maradjon köztetek. De ha mar a becenevekről van szó, 18 éves vagyok, mi a barátnőimmel a tulajdonságaink alapján becézzük egymást,vagy esetleg ha történik velünk valami vicces, és megmarad bennünk. Így lett barátom manó, mert olyan kis manófüle van, a legjobb barátnőm engem úgy hív engem, hogy heterotróf, mivel biológia órán egy oda nem illő kérdésre ezt válaszoltam, másik barátnőmet törpe vénaszonynak hívom,mert alacsony másfél fejjel nálam, de egy hónappal idősebb. (Csak azért írtam le, hátha kicsit könnyítek a dolgodon) bár lehetne élénkebb a fantáziád :D

2017. aug. 28. 18:12
 23/25 anonim válasza:
Én a barinőmet Malackámnak hívom :))
2018. febr. 2. 18:52
 24/25 anonim ***** válasza:

Nekem egyik barátnőm Ágoston volt(vez.név) Abból lett ázottstone(stone=szikla), abból lett ázottszikla, aztán szikla, majd Sziki :D

Igen ez az én jó kis becenév rendszerem.

Így lett a Liliből Bill és Zsaniból Sanyi xd

2018. febr. 20. 00:49
 25/25 anonim válasza:
Szia tudom hogy hülyeség de én a BFF-emmel úgy neveztük el egymást hogy ő banánfej én meg almacsutka emgymast neveztük el
2020. nov. 2. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!