Írnátok jó beceneveket legjobb barátnőknek?
Figyelt kérdés
Köszi!
L/12
2010. ápr. 22. 18:44
11/25 anonim válasza:
pl bettina bebe,titi alexandra, szasza,sziszi
12/25 anonim válasza:
szia! lehet például:
Katt Ica
Lesslie(lezli)
Kukorica
Babiolon
Kup Ica
Pocok :D
Remek elek
pók ica
Csucsu :D
Enke
Ká
meg stb a bari nőm babilon és egy ismerősömnek csucsu a bece neve XD :D ezek tök jó nevek :D
13/25 anonim válasza:
Engem a vezetéknevemen szólít mindenki.:'D
14/25 anonim válasza:
elsőőő nálunk is így van...:D CsiBa.:D
15/25 anonim válasza:
Látom, hogy a kérdező 12 éves lány. Én is 12 éves vagyok, de én nem tenném fel a neten ezt a kérdést. Van annyi fantáziám, hogy becenevet találjak ki a barátnőmnek. (Ha egyáltalán ki kell ilyet találni...) Az én társaságomban mindenkinek van beceneve Pl.: "göri" (mert ő sajnos olyan büdös, mint egy görény) "fogtündér" (neki már 13 éves korára 6 db első-felső foga hiányzik), "vámpiroska" (őt a hülye szülei Ivó-nak nevezték el és a vezetékneve: Vér) és van egy barátnőm, (15 éves) aki úgy csókolja a péniszt, mint koldús a húszforintost, neki a "farock&androll" becenevet találtuk ki. Bár nem írtad meg, hogy mi a barátnőd neve, illetve a jellemzői, azt tanácsolom, hogy ezek alapján válassz neki becenevet.
16/25 anonim válasza:
utolsó, 12 éves kislányka: Ó, látom már beszédtéma nálatok a fiúk nemiszerve xD
17/25 anonim válasza:
Csak a Csúcson Csini Csajok Örök Barátok stb.
18/25 anonim válasza:
és akkor gyere ide csini csajok??anya átjöhet a csini csajok??nekem a csini csajok a legjobb barátnőm.csini csajok!meg van a matek házid??ááá..
19/25 anonim válasza:
Mi a neve? úgy könnyebb lenne...
20/25 anonim válasza:
Nekem az LB-met Vikinek hívják, ebből lett Kiwi:) Vagy hívom még bébinek, csillagcsücsörinek, nyuszipóknak, kisszivemnek, Vikicinek.. Ami az eszembe jut:D Ő is kitalál nekem mindenféle nevet, ami az eszünkbe jut:D Ja, és láttunk egy videót amiben Paris Hilton böfög, és BöFF-nek hívjuk magunkat xD
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!