Megvegyük-e (engedjük-e) a magassarkú cipőt a 15 éves lányunknak? Kérek véleményeket, igen, nem, miért, vagyis indoklással.
Színház ürügyén, de gyakorlatilag iskolába járáshoz is szeretne a lányunk alkalmibb jellegű magassarkú cipőt (nem tűsarkú)
Anyja engedné, én úgy érzem ez az életkorához, termetéhez, kisugárzásához egyelőre egyszerűen nem passzol, túl kihívónak is érzem, stb. Osztálytársai páran hordanak ilyet, szeretne közéjük tartozni, és persze próbálgatni magát, mint felnőtt nő.
Engedjük, támogassuk, vagy ne ezt a törekvését, vágyát?
Alacsony termetű, értelmes, tudatos sportos lány, lovagol, tíz évig tornázott, stb.
Én nem
Szerintem felesleges ennyi idős gyereknek magassarkút hordania
Majd 17-18 éves korában
Szerintem jól döntöttél. Az én szüleimnek is feladtam a leckét ennyi idősen, amikor színes meg felnyírt hajat akartam és nem fogadtam el a nemet válaszként (újra és újra felhoztam a témát). Megengedték viszonylag hamar, a végefelé még anyukám is festette a hajam :) Aztán meguntam, kinőttem, most ugyanolyan barna a hajam mint volt, frufruval. De hálás vagyok, hogy még gyerekként engedtek kísérletezni ezekkel, és nem most jön elő, hogy Hű, de kipróbálnám.
Nagyon aranyos, amit írtál, szerintem nagyon jó apa vagy, a következő pár évben az lesz a kihívásod, hogy megtaláld az egyensúlyt a jófejség és a féltés között. De ha ez megnyugtat, szerintem az első magassarkúban eltöltött nap után beteszi a szekrény aljára és akkor veszi elő, amikor elfelejti, mennyire fájt benne a lába. :) És ha a lányod elfogad egy tanácsot így anonim, nézzen szét a magassarkú bokacsizmák között, pl. a H and M oldalán, azok viszonylag kényelmesek és nagyon nőiesek, farmerrel és egy blézerrel is elegánsan hatnak, valamint ha jön a rossz idő sem kell eltenni őket. :)
De aranyos vagy,kerdezo:)
Egy magassarku nem a vilag vege,nekem ennyi idosen kek hajam es piercingem is volt. Most pedig ujra szoke vagyok,illetve csak egy szolid fulpiercingem van mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!