Normális, ha 14 éves lánynak az idősebb sztárok tetszenek?
Egy bizonyos szintig sztem az. Legalábbis én is átestem ezen... a lányok értelmileg, érzelmileg, érettségileg előbb érnek, mint a fiúk. Ilyen korban kb. vannak egy osztályban csőlátású 10éves gyerek szinten megmaradt kockák, a magukst felnőttnek feltüntetni akaró menőző hülyegyerekek meg akik szerint a rohadtalma/galacsin stb. dobálás a humor felsőfoka. Hát, az osztályban a lányok többsége ennél már többre vágyott. Így nekem is elkezdtek a nálam min. 7-8 évvel idősebb pasasok tetszeni, és mivel 14 évesen túl sok ilyen korú embert nem ismertem, maradtak a sztárok. Én pl. 13 évesen anno Adrien Brodyért voltam oda, ő tetszett, meg a Blue egyik énekese. Meg egy csomó magyar színházi színész, akik min. 10 évvel idősebbek nálam.
Azóta felnőttem, 5 évvel idősebb a vőlegényem nálam és nem lettem nemnormális, vagy ha igen, sem párkapcsolati értelemben.
De. A lényeg az, hogy a "tetszik, bejön, rajong érte" meg a "betegesen rajong érte, és össze akar vele jönni" között azért ég és föld a különbség. Egy elég érett 14 éves tudja, hogy nem érdemes kapcsolatba lépni egy ilyen korú pasassal meg hogy amit a sztárokból látunk, az nem biztos az igazi személyiségük, és nem ismerjük őket eléggé ahhoz, hogy szerelmesek legyünk beléjük. Ott vannak már bajok, ahol konkrétan az megy, hogy kikutatja a sztár lakcímét, telefonszámát, e-mailjét, tudja, milyen a kocsija, csak a sztár tölti ki minden gondolatát annyira, hogy lassan már saját egyénisége sincs a csajnak. Meg tényleg a nyakába ugrana, ha az elkezdené magába bolondítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!