Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális, ha 14 éves lánynak...

Normális, ha 14 éves lánynak az idősebb sztárok tetszenek?

Figyelt kérdés
Johnny Depp, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Bon Jovi, Michael Jackson....

2016. szept. 2. 21:42
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
az volt nézzél meg róla egy videót hogy a nőket hogy hipnózisban tartja igenis Sexy volt
2016. szept. 7. 05:11
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha beírod a google-ba hogy most beautiful smile in the world ( a leggyönyörűbb mosoly) MJ-ről ad ki képtalálatokat :D
2016. szept. 7. 06:41
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
igen a legszebb mosoly az övé volt és azok az őzike szemek
2016. szept. 7. 12:25
 24/33 anonim válasza:
100%
Én is 14 éves lány vagyok és pl. Johnny Deppet jobb pasinak tartom mint mondjuk JB-t. Pedig Depp kb. 50 éves. :D
2016. szept. 10. 19:45
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
JB-nél a kishúgomat is jobb pasinak tartom :D
2016. szept. 10. 19:58
 26/33 anonim válasza:
Hm..szerintem ez normális èn is 14 vagyok ès szó szerint imádom Johnny Deppet ❤ szerintem nagyon jól nèzz ki 😊álompasi 😍de ez csak az èn vèlemènyem 😑
2016. szept. 11. 17:56
 27/33 anonim ***** válasza:

Egy bizonyos szintig sztem az. Legalábbis én is átestem ezen... a lányok értelmileg, érzelmileg, érettségileg előbb érnek, mint a fiúk. Ilyen korban kb. vannak egy osztályban csőlátású 10éves gyerek szinten megmaradt kockák, a magukst felnőttnek feltüntetni akaró menőző hülyegyerekek meg akik szerint a rohadtalma/galacsin stb. dobálás a humor felsőfoka. Hát, az osztályban a lányok többsége ennél már többre vágyott. Így nekem is elkezdtek a nálam min. 7-8 évvel idősebb pasasok tetszeni, és mivel 14 évesen túl sok ilyen korú embert nem ismertem, maradtak a sztárok. Én pl. 13 évesen anno Adrien Brodyért voltam oda, ő tetszett, meg a Blue egyik énekese. Meg egy csomó magyar színházi színész, akik min. 10 évvel idősebbek nálam.

Azóta felnőttem, 5 évvel idősebb a vőlegényem nálam és nem lettem nemnormális, vagy ha igen, sem párkapcsolati értelemben.

De. A lényeg az, hogy a "tetszik, bejön, rajong érte" meg a "betegesen rajong érte, és össze akar vele jönni" között azért ég és föld a különbség. Egy elég érett 14 éves tudja, hogy nem érdemes kapcsolatba lépni egy ilyen korú pasassal meg hogy amit a sztárokból látunk, az nem biztos az igazi személyiségük, és nem ismerjük őket eléggé ahhoz, hogy szerelmesek legyünk beléjük. Ott vannak már bajok, ahol konkrétan az megy, hogy kikutatja a sztár lakcímét, telefonszámát, e-mailjét, tudja, milyen a kocsija, csak a sztár tölti ki minden gondolatát annyira, hogy lassan már saját egyénisége sincs a csajnak. Meg tényleg a nyakába ugrana, ha az elkezdené magába bolondítani.

2016. szept. 14. 16:05
 28/33 anonim válasza:
Én nagyon nagy rajongója vagyok Leonardo DiCaprionak és én nekem ő a kedvencem és az ő filmjeit nézem de nekem mondjuk nem tetszik de ez nem azt jelenti hogy ez nemnormális mert az csak ne éld bele magad hogy lehet köztetek valami mert az undorító lenne
2016. okt. 5. 18:53
 29/33 Bianka05000 válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem baj, én pl még csak 13 vagyok, de nekem is teszik pár idős sztár...Bon Jovi még most is, Axl Rose viszont csak fiatalkorában volt helyes... :D
2016. dec. 28. 21:24
 30/33 anonim válasza:
Hát én csak azt mondom, hogy csak simán van izlése.
2017. nov. 10. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!