Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mivel töltsük az időt, míg a...

Mivel töltsük az időt, míg a 9 éves fiúra vigyázom?

Figyelt kérdés
Mit játsszak a gyerekkel, vigyük a kutyát sétáltatni, vagy kártyázzunk, vagy rajzoljunk? vagy mégis mit?
2010. ápr. 20. 00:21
 1/2 anonim ***** válasza:
78%

Társas+kártya+mozi+város járás vagyival! Esetleg mesefilm. Én ezeket imádtam meg tesóm is!

16/L

2010. ápr. 20. 01:04
 2/2 anonim ***** válasza:
78%
Szia,szerintem az ilyen korú gyerekek imádnak társasozni és olyan jók vannak ma már.Az én lányom csak hét éves ugyan,de imád társasozni.Pl:sudoku,gazdálkodj okosan,lego,figurix,ki nevet a végén,tetris,mak end brake stb.Rengeteg tök jó logikai játék található ma a polcokon,nézd meg,hogy neki mi a felhozatala otthon és kérdezd meg,hogy mit szeretne játszani.A kutya sétáltatás is klassz ötlet,ha szép idő van,akkor vétek bent maradni.
2010. ápr. 20. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!