Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves fiú anyukája, épp...

1 éves fiú anyukája, épp pocakosan egy férjjel. Ötletek hogy töltsük el a szilvesztert?

Figyelt kérdés

Nem tudom hol kellett volna kérdeznem, de aktuális itt is:)

Ti hogy szilvesztereztek?Lett volna buli, baby őrrel át is mentem volna lazulni, de mivel kiderült ismét babánk lesz, nem is ihatok és nincs is így kedvem ehhez.

Kiderült párom is 6 ig dolgozni fog aznap

Gyerkőc mellett nem sok lehetőség marad

Én olyasmire gondoltam, hogy csinálok valami jó kaját, meg veszek egy jó társast amit ketten tudunk játszani, gyerkőc 7 kor úgyis alszik már.

Playstationunk nincs, de az is jó lenne:)

Vagy Xbox vagy mi a neve:)))

Szóval valami kettesben töltött, hangulatos, akár punnyadós, nem tvzős estére gondolok....nem vagyok túl kreatív

ahogy magamat látom, sztem 7 kor megfürdök én is és felveszem a pizsit és alszok 9 kor:)

Ti?

2010. dec. 27. 11:58
 1/6 anonim ***** válasza:
na hát látod le is irtad mit csináltok este:-) akkor mi a kérdés?
2010. dec. 27. 12:08
 2/6 anonim ***** válasza:

mi is itthon leszünk 3-an.lenne hova menni buliba,de sajnos a fiam nem hajlandó mással elaludni,csak velem igy sajna sehova nem tudunk menni.és az sem megoldás h átjön a húgom és vigyáz rá miután elaludt,mert valahogy megérzi a gyerek h nem vagyok itt és felébred.(már próbáltuk).igy marad az hogy itthon ülünk és filmeket nézünk,meg kártyázunk ha elaludt a törpike.apának veszek sört,meg valami női piát,ha esetleg valaki betéved,meg tudjam kínálni.éjfélkor pezsgőzünk egyet.aztán alszunk.

a másik lehetőség,hogy át megyünk a szüleimhez és ott szilveszterezünk.ott is ilyen lenne kb az este,csak többen lennénk.

2010. dec. 27. 12:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tök jó ötlet. Csinálj valami jó kis szilveszteri vacsit, némi rágcsát, vegyél némi üdítőt, kérdezd meg a férjed, hogy ő azért inna-e egy-két sört, vagy egy kis pezsgőt (éjfélkor te is simán megihatsz 1-2 kortyot belőle, de vehetsz alkohol mentes pezsgőt is, olyan is van már), aztán ti tudjátok, mit szerettek játszani. Ha szerettek kártyázni, akkor azt is lehet, de a társas is jó, én is imádok társasozni. Mondjuk amiket én szeretek, azokhoz legalább 3-4 ember kéne, de vannak jók, amiket ketten is lehet játszani. Sőt, 3 éve, amikor még csak pár hónapos volt a fiam, az volt a szilveszteri program, hogy a legjobb barátnőmmel hajnali egyig gombfociztunk :D Irgalmatlan jó játék, kár, hogy mára már kissé feledésbe merült, pedig szuper volt.
2010. dec. 27. 12:17
 4/6 anonim ***** válasza:

A kislányunk 14,5 hónapos, én 32 hetes várandós vagyok. Mi vagy itthon töltjük a szilvesztert, vagy anyukámékhoz megyünk, ahol a lányomnak van külön szoba az emeleten (még az én szobám volt), mi is ott tudunk aludni. Ott lesz pár ismerős, kártyázunk, beszélgetünk....

Jó szilveszterezést és Gratula a babához!

2010. dec. 27. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez a pocakosan egy férj szöveg tetszik. :-) Még,jó hogy csak egy férjed van.:-) Viccet félretéve, hát már tudod mit is csinálj. Mi barátoknál szilveszterezünk, a kislányunk másfél éves, a mamánál fog aludni,most először.
2010. dec. 27. 12:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Van egy 29 hónapos kislányom és 15 hónapos kisfiam és egy férjem, na meg 25 hetes terhes vagyok. Idáig (az elmúlt két évben), mindig átjöttek ismerősök, miután letettük a gyerekeket. Most valahogy nincs kedvem senkihez sem. Fáradt vagyok, a férjem egész decemberben hajnalban ment, este jött, így én voltam egyedül a gyerekkel. Mondtam is neki, hogy most az egyszer szerintem átalszom az éjfélt. Ő meg csak nevetett, hogy rendben, ha erre vágyok.
2010. dec. 27. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!