Melyiket vegyem meg a nagylányomnak?
Figyelt kérdés
[link] ezt a fürdőrucit
[link] vagy ezt a toppot.
Most lesz a 15. szülinapja. Előre köszönöm a válaszokat !
2010. ápr. 19. 19:59
1/29 anonim válasza:
Hát nagyon nehezen tudok dönteni...:D
De szerintem a toppot, az olyan kis csajos.
2/29 anonim válasza:
Az én 14,5 évesem szerint mindenképp a top a nyerő :)
3/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, énis arra gondoltam :)
2010. ápr. 19. 20:05
4/29 anonim válasza:
Sztem meg ez a top egyáltalán nem illik egy 15 éves lányhoz. Inkább a fürdőruhát. Az a topp még nmneki való!
5/29 A kérdező kommentje:
20:04 a te válaszodat is köszönöm. Akkor ugy látszik a toppot veszem meg neki :)
2010. ápr. 19. 20:06
6/29 A kérdező kommentje:
20:06 hát nem is tudom, szerintem egy-egy alkalomra ilyet is fel lehet húzni. :) mondjuk nem tudok dönteni, mert az a fürdőruha olyan aranyos a topp meg nőiesebb.
2010. ápr. 19. 20:07
7/29 anonim válasza:
az igaz, de én akkor is túlzásnak érzem egy váll nélküli elég kivágott toppot. Ilyet ráér kapni 17-18 évesen. Én néha elszörnyedve nézem az utcán a 14-15 éves lányokat, akiken alig van vmi, úgy kiteszik magukat. 20:06os voltam
8/29 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van :)
2010. ápr. 19. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!