Az normális, h 13 évesen úgyérzem h nekem van a legszarabb sorsom a városban?
Olyan érzésem van, mintha nekem 0 szerencsém lenne minden téren. ez normális?
F
olyan szar sorsod nem lehet,hisz van számítógéped.vannak gyerekek akik bármit megtennének egy gépért.még a leg átlagosabb semmi extrás gépért is.
Én is 13 vagyok,és már szerintem tulvagyok ezen a ponton,hogy ugyérzem,hogy nincs értelme semminek és én élek a legfosabbul.:S
tul leszel rajta!!ez biztos.amugy lányok terén nincs szerencséd?mert majdnem mindenki akkor érzi így[énis]amikor a szerelmi élete rosszul alakul.:Sszerencsére egy kis akarat erővel és a barátok segítségével gyorsan tul leszel rajta:)
13/L
Nyugi,tényleg 1-2 év múlva túl leszel ezen:)
Az előttem szólónak szólnék:
Várd ki hogy mi lesz pár év múlva szerelmi téren...
Lehet h ami most baj az 2 év múlva semmi se lesz az akkori bajodhoz képest...
16/F
Ez normális,de sajnos nem mondhatom azt hogy kinövöd,én 28 vagyok és így érzek még mindig,de én jogga,tök csórók voltunk,11 éves koromban városból egy falura költöztünk ki és az addigi életem megváltozott,a testem kezdett átlalkulni megnyúltam.ló fejű lettem,szóval ronda így állandó támadások céltűzében voltam,sokszor kajára is alig volt pénzünk,mert munkanélküliség ütötte fel a családban a fejét,a szép lakásunk helyett egy lepukkant családiházat vettek,arra tellet,új osztályba kerültem,ahol mindenki mindenkit leszólt,főleg az új városból jött bunkot,a karácsonyi ajándékokról is szépen az anyagiak miatt lemondhattam stb.Szóval joggal.Túl jó képességű sose voltam,meg túl sokat alapból nem foglalkoztak velem,és a nagyszüleim sem szeretgettek,inkább csak már kicsiiként szídtáka az anyám és minket hogy neveletlen kölykök vagyunk,pedig a bűnűnk csak annyi volt hogy a nem voltunk vallásosak,meg megkeresztelve míg ők vallásosak.
Szóval mérlegelj ez csak érzés v. alapja is van.Mert néha mindenki balszerencsés,de ha ez túl sokáig tart és túl sok mindenben igaz akkor elgondolkodtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!