Mivel tudnék vissza vágni?
Hogy ez a nagy tesók sorsa...
Az én nővérem 2 évvel idősebb, én is mindig utánoztam, mert azt gondoltam, az a "menő". Amikor ő már koleszos volt, én még általános iskolás, még el is csentem néhány cuccát (pl holdjáró cipő), hogy én legyek a legmenőbb a suliban... Hétvégére persze visszatettem, mintha mi sem történt volna. Persze mindig rájött.
Aztán felnőttünk, és elhagytam ezt a másolást. Én is önálló lettem.
Mondd neki, hogy örüljön, hogy ő a példakép. Vagy talán nem tud megbirkózni a feladattal, hogy jó példát mutasson?
A húgom 3 évvel fiatalabb nálam de nálunk ez teljesen máshogy volt mindig.
Szőkére festettem a hajam, neki sokáig a fekete tetszett majd kitalálta, hogy ő is szőke lesz, mondom befesthetem? Még a csőtop volt ilyen, eleinte mondogatta mennyire nem tetszik neki aztán nem sokkal később már neki is csak az kellett, néha kölcsöncseréltük őket. Volt még ilyen de nem emlékszem már mindenre én sem.
Talán annyit kérdezhetnél, hogy pl a gitározni már senki se tanulhat csak azért, mert ő azt választotta? Nehogymár az alapján kellene bármiben dönteni, hogy ő mit csinál. Egyébként tényleg nem vall egy felnőttes gondolkozásmódra ez az egész.
Köszönöm a válaszokat! :) Eszembe jutott még egy kis történet/párbeszéd ami köztem és a nővérem között zajlott. A nyári nagy melegben zokni nélkül mászkáltam az udvaron (hoztam be a száraz ruhákat) erre nővérem oda jön hozzám az udvarra, hogy ne járkáljak mezítláb. Vissza kérdezek, hogy miért ne. Jön a válasz, hogy mert behordom a koszt. Furán nézek rá és mondom neki, ő is zokni nélkül mászkál ide kint. Nem kellett volna... Vissza kérdez, hogy akkor meg mi a fenéért utánozom... talán az összes közül ez lett a kedvencem
Utolsó: Szerinted a 17 mint életkor, az hol felnőtt? :) És legyetek szívesek a kérdésre válaszolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!