Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülőként hogyan reagálnátok...

Szülőként hogyan reagálnátok ha a 16éves lányotok táskájába óvszert találnátok?

Figyelt kérdés

2016. júl. 25. 18:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
87%
Ez esetben nem szólnék semmit. Lehet hogy a volt barátjával használta, ha meg lesz/van új barátja, majd elmondja amikor akarja.
2016. júl. 26. 13:59
 22/30 anonim ***** válasza:
87%
Igazából engem nem zavarna az óvszer, de nem is pakolnék be egy lassan felnőtt nőnek.
2016. júl. 26. 15:54
 23/30 anonim ***** válasza:
35%

"A virágnak megtiltani nem lehet..." Örülj, hogy védekezik. De lehet hogy még nem él nemi életet, csak a biztonság kedvéért van nála. Annak mondjuk kevésbé örülj, hogy nem olyan bizalmas a kapcsolatotok hogy elmondja hogy van-e barátja és hogy szűz-e még. Bár ezt én se beszéltem meg anyámmal.

Amúgy nekem van 2 barátnőm, 21 évesek, még barátjuk sem volt, még csak meg sem fogták soha egy fiú kezét. Egy másiknak volt egy barátja középsuliban,csóknál több nem volt, azóta semmi. A negyediknek is csak 20 évesen lett először barátja, de addig nagyon magányos volt. Szerinted ez normális, jobb mint 16 évesen szexelni?

2016. júl. 26. 23:12
 24/30 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó biztos még fiatal lehetsz ha szerinted fontos hogy 20 évesen még szűz-e valaki vagy se. Tudom hogy manapság már "ciki", de nem veszít semmit aki 16 évesen még nem szexel, sőt, szerintem sokan ebben a korban még nem elég érettek rá, ezért jobb lehet ha valaki akár csak 20 évesen kezdi. Én már 33 éves vagyok két gyerekkel és így visszagondolva úgy érzem nem számított volna ha előbb elvesztem a szüzességem mint ahogy az történt. Túl nagy feneket kerítenek az emberek ennek a dolognak.
2016. júl. 27. 08:29
 25/30 anonim ***** válasza:
13%
Aki 20 éves koráig nem szexel az jó eséllyel később se fog.
2016. júl. 27. 09:13
 26/30 anonim ***** válasza:
86%

ma 09:13

Két pasim is volt, akik 20 feletti szüzek voltak ;)

20 még tök fiatal, miért maradna örökre szűz? 40 körül már esélyes, de 20 évesen? Hagyjuk már :D

Amúgy nem turkálnék a 16 éves lányom táskájában, és nem is pakolnék be neki....

Annak meg örülnék, hogy legalább védekezik.

2016. júl. 27. 14:48
 27/30 anonim ***** válasza:
95%
25-ösön jót nevettem. Én 21 évesen veszítettem el a szüzességemet, most 33 éves vagyok és van két gyerekem, szerinted?
2016. júl. 27. 16:38
 28/30 anonim ***** válasza:
87%
és miért nem ő pakolt be magának? Tudom ,hogy ez nem válasz a kérdésre , de egy 16 éves nem tud bepakolni magának? :O
2016. júl. 27. 16:50
 29/30 anonim ***** válasza:
92%
Szia! 😊 Én is tartok a táskámba,spontán 3 darabot (ezt ne kérdezzétek miért). 15 vagyok. Nem az,hogy most használni fogom csak maga a tudat hogy ott van és ha netán kellene akkor legalább ott van. Jobb ha van minthogy nincs...De félreértések ne essenek,szűz vagyok még de soha nem lehet tudni. A másik...😊 szerintem is normális dolog az ilyen,hogy ennyi évesen. A helyedbe lehet én is rákérdeznék,de finoman - esetleg,hogy tetszik most valaki vagy valami. Ha olyan a viszony el fogja mondani de kérdezni kell,lehet először nem fogja elmondani,amit meg is értek,de idővel úgyis tudni fogsz róla. Ez az ő magánélete. Bevallom,én már előre félek ezektől a kérdésektől,illetve nem az hogy félek e,de azért tartok ezektől. Nyílván ha kérdez akkor válaszolok őszintén. De így magamtól nem kezdeném el soha dalolászni,hogy kit szeretek meg stb. 😊😊 Én szerintem attól tartok,hogy nem lesz nekik szimpatikus. De mondjuk mostanában jönnek ezekkel a kérdésekkel vagy spontán mondatokkal,hogy pl..: "na majd amikor bikád lesz" vagy hogy "majd akkor remélem bemutatod"...stb stb. 😊 De kellene egy kis idő miután tudnék erről beszélni. Utóirat😁 Ha idősebb a pasi 20-30-40 akkor se ilyedj meg,és inkább állj a lányod mellé,mert nem te döntesz itt,hanem a lányod,az ő élete. Inkább támogasd és fogadd el. Aztán lehet valami uriember😊😊 ha kérdés van akkor írj bátran akár üziben is
2016. júl. 27. 19:36
 30/30 anonim ***** válasza:
54%
23-as vagyok. Nem aszüzességen volt a hangsúly. Hanem hogy az adott barátnőmnek nem volt 20 éves koráig társa. Aki megfoghatta volna a kezét, rámosolygott volna, szerette volna, szépnek látta volna. A barátnőm meg rohadtul magányos volt, egy nagy szerencsétlenségnek érezte magát, hogy őt senki sem tudja szeretni. Na ennél nyilván sokkal jobb, ha van valakinek barátja, aki szereti, esetleg mellesleg szexelnek is. Azt meg azért lássuk be, normális dolog ha egy 16 évesnek működni kezdett a szaporító szervrendszere. Még ha nem is fekszik le senkivel, de működik.
2016. júl. 27. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!