Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kinti ingyenes szabadidős...

Kinti ingyenes szabadidős tevékenységek egy 16 évesnek?

Figyelt kérdés
Nagyon unatkozom, nincs pénzem semmire, nincsenek barátaim. Érden lakok, és itt semmit nem lehet csinálni. Ötletek?

2016. júl. 18. 15:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Miért nem akarsz dolgozni? Egy havi melóból vehetnél egy telefont és akkor tudnál játszani a pokémon góval.
2016. júl. 18. 21:36
 12/17 A kérdező kommentje:
Én akarok csinálni valamit, csak nem tudom mit. Melózni meg nem az, hogy nem akarok, csak nincs olyan, amilyet kedvelek. Nem szeretek árut feltölteni, és nagyjából csak ez van.
2016. júl. 18. 22:53
 13/17 anonim ***** válasza:
93%

Menj ki gyümölcsösbe gyÜmölcsöt szedni ha az jobb mint az árufeltöltès.

Menj el nèptánccsoportba táncolni.

2016. júl. 18. 23:00
 14/17 anonim ***** válasza:
93%
Ne haragudj, értem én, hogy rossz, de ha lesztornózol mindent, akkor már kedvünk sem lesz segíteni.
2016. júl. 19. 15:43
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem sztornóztam le mindent. Csak nem dolgozni szeretnék.
2016. júl. 19. 15:56
 16/17 anonim válasza:
100%

A könyvtár jó ötlet volt. :)

Ha van 90 százalékosod, utazz más városokba, nézelődj, látogass olcsó kávézókat, parkokat és ismerkedj. (hasonló korúakkal leginkább) Ha nincs, érdeklődd meg, hogy mire adnak, pl. allergiára is adnak tudtommal, vagy, ha van 2 tesód akkor is. De ez nem biztos. Egyébként még vannak mozgásformák, mint a kocogás, vagy elkezdhetnék edzeni otthon, youtube alapján. (ez ingyenes) Egyébként én is 16 vagyok, kb. ezeket csinálom, amik ingyenesek. :) A dolgozással meg nyaggatni fognak, de hidd el, lesz még időd dolgozni, szerintem, ha vársz még 1 vagy 2 évet, attól még nem leszel csődtömeg. :)

2016. júl. 19. 16:41
 17/17 anonim válasza:
Pokemon GO xD
2016. júl. 21. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!