Kinti ingyenes szabadidős tevékenységek egy 16 évesnek?
Figyelt kérdés
Nagyon unatkozom, nincs pénzem semmire, nincsenek barátaim. Érden lakok, és itt semmit nem lehet csinálni. Ötletek?2016. júl. 18. 15:44
1/17 anonim válasza:
Biciklizés, görkorizás.
Pecázás a Dunában-bár ehhez horgászengedély kell.
Érdligeti parkban a focipályán mindig vannak kint kisebb nagyobb társaságok focizni, hozzájuk is lehet csatlakozni.
2/17 anonim válasza:
16 évesen biztos lehet már önkéntes munkát vállalni, nem? Szerintem élmény lenne. Nem mondom, hogy menjél elmeosztályra ágytálat pucolni, de oviban vagy egy napközis táborban például vicces lenne játszani a gyerekekkel.
3/17 A kérdező kommentje:
Biciklim nincs, se semmim. Ha lenne is, nagyon rosszak az utak, és nagy a szintkülönbség. Focizni egészségi ügyek miatt nem focizhatok.
2016. júl. 18. 15:52
4/17 A kérdező kommentje:
Önkénteskedni nem igazán szeretnék.
2016. júl. 18. 16:06
5/17 anonim válasza:
Futás, kocogás, kirándulás, diákmeló (az még fizet is). Időseknek való segítség, biztos van olyan néni a környéken aki örülne ha valaki segítene a kertben kapirgálni, alkalmanként bevásárolni.
Könyvtár, a kikölcsönzött könyvvel kilehet ülni egy parkba.
Biciklizés, görkorizás, gördeszkázás stb.
Otthoni kertimunkák elvégzése.
7/17 A kérdező kommentje:
Már melóztam sokat, inkább szórakozni szeretnék. Pokemon go-ra nincsen telefonom.
2016. júl. 18. 18:24
8/17 anonim válasza:
Könyvtár tényleg minimális összegbe kerül, és annyit olvasol érte, amennyit akarsz. Azzal aztán repül az idő, szórakozol, esetleg még művelődhetsz is tőle.
9/17 anonim válasza:
Gyere el edzeni a Monster Fitnessbe :) Én oda fogok járni néhány nap múlva
10/17 anonim válasza:
a semmit nem lehet csinálni és a semmit nem akarsz csinálni között tudod mi a különbség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!