Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi történik ilyenkor nyáron?

Mi történik ilyenkor nyáron?

Figyelt kérdés

Böngészgettem a kérdések között és azt vettem észre ,hogy rengeteg olyan kérdés van , hogy ki mit tenne ha az ennyi és ennyi idős lánya megmondaná ,hogy terhes , ha a fia barátnője terhes stb.

Értem én ,hogy itt a nyár és mindenkinek van ideje szexelni , de ennyien lennének terhesek?

2016. júl. 10. 18:54
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Vagy unatkoznak és nincs jobb dolguk mint kamu kérdéseket írni. :)
2016. júl. 10. 19:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első nagyon eltalálta
2016. júl. 10. 19:33
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem azért tesznek fel ilyen kérdéseket, mert provokálni akarnak, azt akarják, hogy az abortusz ellenesek és az abortusz pártiak egymásnak essenek.
2016. júl. 10. 19:36
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Van idő szexelni, nincs kedv védekezni, aztán elkezdenek félni, hogy csak terhesek ne legyenek.. Aztán ők olvasták, hogy nem mindenkinek pozitív a teszt, sokaknak megjön terhesen és még jobban félnek, hogy otthon mit szólnának hozzá. Vagy ha meg is nyugodnak miután megjött, "soha többé nem csinálok ilyet" majd el van felejtve az egész és kezdődik előről a "nehogy terhes legyek, mit szólnának anyuék" és így tovább. Nem, nem terhes ennyi tini. De sokan félnek ettől a meggondolatlan (nem) védekezés miatt.
2016. júl. 10. 20:19
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem hiszem hogy ennyi hülye fiatal van.
2016. júl. 10. 21:53
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

tele van a GYK unatkozó fiatallal

azt szeretnék, hogy felpörögjön az oldal :)

2016. júl. 11. 22:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az életüket kéne felpörgetniük.
2016. júl. 11. 22:33
 8/10 anonim ***** válasza:
az egyik kérdező erre izgul
2016. júl. 18. 09:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezen az oldalon sokan pedig arra izgulnak hogy a fiatalok milyen hülyék.
2016. júl. 18. 12:34
 10/10 anonim válasza:
Vagy a sok pics!nak frankón meg lett mondva 'együttlét' előtt, hogy gumi nélkül vagy sehogy, időben ki fogja húzni... Aztán későn húzta ki, és amikor a csajszi kínjában felsikított, a légy belerepült a szájába :c
2016. aug. 5. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!