Ti mit tennétek ha kiderülne a 14 éves leányotokról hogy teherbe esett?
gondolom elmeleti kerdes, ugyhogy elmeleti valasz lesz, mivel a lanyom meg ugyis csak 5 honapos.
Nagyon csalodott lennek, eloszor is azert, mert mindenkeppen szeretnek a lanyommal bizalmi kapcsolatban lenni. Azt akarom, hogy bizzon bennem, hogy tudjon velem beszelgetni, es megfogadja a tanacsaimat legalabb az olyan komoly temakban, mint szex.
Szoval ha teherbe esne 14 evesen, akkor valoszinu, hogy nem fudnek a baratjarol, vagy ha tudnek is, akkor nem hallgatta meg a tanacsomat, hogy meg nagyon korai lefekudni vele. Es ha le is fekudt vele (es tudnek a baratjarol), akkor amiatt is csalodott lennek, hogy nem figyelt ram, amikor a vedekezesrol beszeltunk, es hasznalatanak hianyanak / rosszul hasznalatanak kovetkezmenyeirol.
Viszont lehet, hogy nekem is eljarna a kezem hirtelen felindulasbol. Tudom, nem kene, mert neki rosszabb, mint nekem, jobban fel, mint en, de akkor is nagyon duhos lennek.
1. a nem védekezés miatt nagyon lecs.szném
2. abortuszt javasolnék
3. ha meg akarja tartani, akkor 16 évesen mehet dolgozni, mert én nem fogom őket 100% eltartani - lakást, kaját biztosítok, de a rezsibe beszáll, a gyerekét pedig ő látja el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!