Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit tennétek ha kiderülne...

Ti mit tennétek ha kiderülne a 14 éves leányotokról hogy teherbe esett?

Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 23:30
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
43%
Első körben visszakézből egy akkor pofon, hogy még 20 év múlva is érzi. És én nem vagyok agresszív/verekedős fajta, sőt nálam nyugodtabb emberrel még nem találkoztam...
2016. júl. 9. 23:33
 2/34 anonim ***** válasza:
89%
Szaladnék gyk.-ra megkérdezni
2016. júl. 9. 23:36
 3/34 anonim ***** válasza:
91%

gondolom elmeleti kerdes, ugyhogy elmeleti valasz lesz, mivel a lanyom meg ugyis csak 5 honapos.

Nagyon csalodott lennek, eloszor is azert, mert mindenkeppen szeretnek a lanyommal bizalmi kapcsolatban lenni. Azt akarom, hogy bizzon bennem, hogy tudjon velem beszelgetni, es megfogadja a tanacsaimat legalabb az olyan komoly temakban, mint szex.

Szoval ha teherbe esne 14 evesen, akkor valoszinu, hogy nem fudnek a baratjarol, vagy ha tudnek is, akkor nem hallgatta meg a tanacsomat, hogy meg nagyon korai lefekudni vele. Es ha le is fekudt vele (es tudnek a baratjarol), akkor amiatt is csalodott lennek, hogy nem figyelt ram, amikor a vedekezesrol beszeltunk, es hasznalatanak hianyanak / rosszul hasznalatanak kovetkezmenyeirol.

Viszont lehet, hogy nekem is eljarna a kezem hirtelen felindulasbol. Tudom, nem kene, mert neki rosszabb, mint nekem, jobban fel, mint en, de akkor is nagyon duhos lennek.

2016. júl. 9. 23:46
 4/34 anonim ***** válasza:
66%
Elvetetném, én sok ilyen korai gyerekvállalást láttam, az egész család életét tönkre teszi. ráadásul a (fiatal) apa tuti hogy le fog lépni.
2016. júl. 10. 00:05
 5/34 anonim ***** válasza:
76%
Egyre több az ilyen kérdés a gyakorin... ha 14 éves, akkor nagyon mérges lennék mivel nagyon korai még, hogy szexuálisan aktív legyen... el beszélgetnek vele, igyekeznek megtudni, hogy mit és hol rontottam el amiért ilyen fiatalon más ágyába rohan... majd elbeszelgetnenk a lehetőségeiről. .. nyilván nem akarom, hogy ilyen fiatalon anya legyen... nem erőltetném semmire, de az biztos, hogy Támogatnám mindig...
2016. júl. 10. 00:10
 6/34 anonim ***** válasza:
46%
Ha védekezett akkor egy jó anya nem hibáztatja.
2016. júl. 10. 02:41
 7/34 anonim ***** válasza:
49%
Elvinnem abortuszra
2016. júl. 10. 09:52
 8/34 anonim ***** válasza:
95%
mert 14 évesen van annyi esze szerinted hogy NORMÁLISAN védekezik....
2016. júl. 10. 15:17
 9/34 anonim ***** válasza:
87%
Ha azért mert nem figyelt a tanácsokra hogy védekezzen akkor őszinte leszek üvöltöznék vele egy sort hogy remélem boldog hogy nem hallgatott rám, ha pl elszakadt a gumi, nem hatott az esemény utáni vagy hasonló, akkor nem hibáztatnám, történnek balesetek,nem fogom kényszeríteni semmire de tudatni fogom vele hogy ha az a terve hogy szül egy gyereket a semmibe és én majd tartsam el őket akkor erről most tegyen le.
2016. júl. 10. 15:18
 10/34 anonim ***** válasza:
71%

1. a nem védekezés miatt nagyon lecs.szném

2. abortuszt javasolnék

3. ha meg akarja tartani, akkor 16 évesen mehet dolgozni, mert én nem fogom őket 100% eltartani - lakást, kaját biztosítok, de a rezsibe beszáll, a gyerekét pedig ő látja el

2016. júl. 11. 05:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!