Mit tegyek, ha gépfüggő vagyok?
Én is sokat ülök a gép előtt, de van más elfoglaltságom is.
Arra figyelj hogy soha ne a gép legyen az első, ne azért ne találkozz a barátaiddal mert gépezni szeretnél.
Tesóm is nagyon sokat gépezik, a suliban is rossz jegyei vannak, barátai eltávolodtak tőle, most már csak a neten állnak vele szóba az ismeretlenek. Egész nap képes a gép előtt ülni, alig tanul, nem mozdul ki egyáltalán.
Szerintem hívd egy barátodat hétvégén bicajozni, vagy menjetek el buliba, pizzázni a városba.
Először keress magadnak valami kézimunkát(pl:zsinórfonás)
menj a kikapcsolt számítógéphez és kezdj el fonni!ezután bekapcsolt gép mellett.hidd el. a fonás jobban fog érdekelni
looool mennyi kocka. én szoktam WoWozni is, és még sem ülök napi 2-3 óránál többet a gépnél.. maximum nyáron, ha a meleg miatt nem tudok elaludni (pl most sem..)
egyébként tényleg keress valami hobbit ami lefoglal.. én speciel lovagolok, ha a lovasiskolába megyek, akkor reggel 9től este 9ig ott vagyok, kaját is úgy viszek, nem is akarok hazajönni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!