Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, ha gépfüggő vagyok?

Mit tegyek, ha gépfüggő vagyok?

Figyelt kérdés
A napom kb. annyiból áll, hogy suli után hazajövök, ebédelek, megcsinálom a házit és tanulás előtt bekapcsolom a gépemet, mert meg kell néznem maximum 1-2 oldalt. Ha nem nézhetem meg minél előbb, akkor nem is megy a tanulás. De azutén nem tudok tőle elszakadni. Nem WOW-ozok, vagy ilyesmi, hanem netezek és nem tanulok semmit. Hétvégén sem csinálok mást, csak gépezek. Mivel tudnám megoldani a problémámat? (Értelmes válaszokat szeretnék! Nem 60 éves nagymamáktól, hogy "Bezzeg a mi időnkben nem volt számítógép, mégis tudtunk élni...")
2010. ápr. 13. 23:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%

Én is sokat ülök a gép előtt, de van más elfoglaltságom is.

Arra figyelj hogy soha ne a gép legyen az első, ne azért ne találkozz a barátaiddal mert gépezni szeretnél.

Tesóm is nagyon sokat gépezik, a suliban is rossz jegyei vannak, barátai eltávolodtak tőle, most már csak a neten állnak vele szóba az ismeretlenek. Egész nap képes a gép előtt ülni, alig tanul, nem mozdul ki egyáltalán.

Szerintem hívd egy barátodat hétvégén bicajozni, vagy menjetek el buliba, pizzázni a városba.

2010. ápr. 21. 08:58
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már úgy érzem, hogy kezdenek megoldódni a problémáim. :)
2010. ápr. 21. 22:42
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
h4ng0ut vi4 ur fri3ndz cuz eby h4te cub3s. 15/f 1337g4ming
2010. ápr. 23. 19:33
 14/17 anonim ***** válasza:
gépely csak mi a baj vele?te legalább a házid megcsinálod.én még azt se.xD
2010. máj. 21. 12:55
 15/17 anonim válasza:

Először keress magadnak valami kézimunkát(pl:zsinórfonás)

menj a kikapcsolt számítógéphez és kezdj el fonni!ezután bekapcsolt gép mellett.hidd el. a fonás jobban fog érdekelni

2010. jún. 28. 18:01
 16/17 anonim válasza:

looool mennyi kocka. én szoktam WoWozni is, és még sem ülök napi 2-3 óránál többet a gépnél.. maximum nyáron, ha a meleg miatt nem tudok elaludni (pl most sem..)

egyébként tényleg keress valami hobbit ami lefoglal.. én speciel lovagolok, ha a lovasiskolába megyek, akkor reggel 9től este 9ig ott vagyok, kaját is úgy viszek, nem is akarok hazajönni.

2010. júl. 5. 00:17
 17/17 anonim válasza:

mennnyé focizni

mitáááámottá?

2013. jún. 14. 20:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!