Mit tegyek, ha gépfüggő vagyok?
húú én is voltam függő :D
Msn Myvip Iwiw Chat torrent oldalak counter strike cod stb :D xD
De én egy idő után ráuntam és egyre ritkábban gépeztem játszottam xD.Már most csak pár órát megy a gép főleg este és csak fontos dolgok miatt kapcsolom be.
Hogy mivel tudnád megoldani azt sajnos nem tudom mert én se vagyok 100 százalékosan tiszta de már csak ilyenek a számítógépek :D
Kezdj el weblapokat csinálni otthon. Előszőr sajátot, nézz utána hogy kell, aztán ha arra is rákattansz, később ez lesz a munkád. Szeretsz gépezni, ebben leszel prof.
Jól fogsz keresni, és lehet h be se kel járnod dolgozni. Szóval, mi ezzel a gond? s netezhetsz egész nap látástól mikulásig. Ha meg nem akarod, akkor abbahagyod, aztán ennyi :)
első vok.
00:06
szerintem egy 15 éves lánynak nincs annyi tudása gép tapasztalata hogy egy ilyen össze tett és bonyolult dolgot csináljon mint a weblap.
Esetleg csinálhat egyszerűeket ami már meg van szerkesztve és neki csak ki kell díszíteni de az meg nem sokat ér amúgy meg a kérdés az volt hogy hogy szokjon le a "gép függőségről" nem az hogy hogy lehetne még jobban az mert ugye egy weblap szerkesztése idő és pénz igényes és csak a számítógépen lehet elvégezni.
Esetleg azt tudom ajánlani hogy hogy szabj ki magadnak egy időt amit a gép előtt töltesz mondjuk 3-4 óra majd lassan csökkentsd az időt más nem nagyon jut az eszembe ez teljesen akarat erő kérdés.
vegyél rőt magadon és kapcsold ki! nyisd ki az ablakot, engedd be a fényt... csak egy kis akaraterő kérdése..
ha már nem megy,akkor húzd ki az egeret, és csak este vidd vissza 1-2 órára,amikor minden mással elkészültél.
15 éves lány vagyok,van saját honlapom,
html,flesh,ccs megy.
Mégis napi 1 óra az amit gépezek.Elkezdtem honlapot csinálni,volt,hogy 2-majd este 9-ig gépeztem,de meguntam,hiába tanultam ezt a sok mindent egyszerűen nem köt már le a gép a net.
Az edzés a haverok többet érnek és persze a jegyeim.
Nem sportolsz valamit?
4 éves korom óta táncolok és mára annyi az edzés,hogy van mikor 1 hétig kimarad a leptop csak este feljövök msnezni,ma elmarad (az évben elöszőr) az edzés így úgy gondoltam felnézzek ide.:)
Szerintem sportolj valamit és tényleg elhelyezkedhetél az internet világában,bár ha msn meg egyebekre jösz vel akkor nem túl valoszinű.Szerintem teis megfogod unni egy idő után.
És ne hagyd ,hogy a tanulás rovására menjen,tudom elég szokásos duma meg minden,de hidd el,szerintem ezt teis tudod!
Ennyi akarat erőd csak van,hogy na most nem kapcsolom be a gépet csak este tanulás után!
Vagy ha gondolod küldhetek egy vírus (nyugi viccelek)..
Más nem nagyon jut most eszembe.Barátaid nincsenek egyébként??
én is ebben a betegségben szenvedek :((
14/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!