Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, ha gépfüggő vagyok?

Mit tegyek, ha gépfüggő vagyok?

Figyelt kérdés
A napom kb. annyiból áll, hogy suli után hazajövök, ebédelek, megcsinálom a házit és tanulás előtt bekapcsolom a gépemet, mert meg kell néznem maximum 1-2 oldalt. Ha nem nézhetem meg minél előbb, akkor nem is megy a tanulás. De azutén nem tudok tőle elszakadni. Nem WOW-ozok, vagy ilyesmi, hanem netezek és nem tanulok semmit. Hétvégén sem csinálok mást, csak gépezek. Mivel tudnám megoldani a problémámat? (Értelmes válaszokat szeretnék! Nem 60 éves nagymamáktól, hogy "Bezzeg a mi időnkben nem volt számítógép, mégis tudtunk élni...")
2010. ápr. 13. 23:41
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
15/L
2010. ápr. 13. 23:41
 2/17 anonim válasza:
59%

húú én is voltam függő :D

Msn Myvip Iwiw Chat torrent oldalak counter strike cod stb :D xD

De én egy idő után ráuntam és egyre ritkábban gépeztem játszottam xD.Már most csak pár órát megy a gép főleg este és csak fontos dolgok miatt kapcsolom be.

Hogy mivel tudnád megoldani azt sajnos nem tudom mert én se vagyok 100 százalékosan tiszta de már csak ilyenek a számítógépek :D

2010. ápr. 14. 00:03
 3/17 anonim ***** válasza:
60%

Kezdj el weblapokat csinálni otthon. Előszőr sajátot, nézz utána hogy kell, aztán ha arra is rákattansz, később ez lesz a munkád. Szeretsz gépezni, ebben leszel prof.

Jól fogsz keresni, és lehet h be se kel járnod dolgozni. Szóval, mi ezzel a gond? s netezhetsz egész nap látástól mikulásig. Ha meg nem akarod, akkor abbahagyod, aztán ennyi :)

2010. ápr. 14. 00:06
 4/17 anonim válasza:
0%

első vok.

00:06

szerintem egy 15 éves lánynak nincs annyi tudása gép tapasztalata hogy egy ilyen össze tett és bonyolult dolgot csináljon mint a weblap.

Esetleg csinálhat egyszerűeket ami már meg van szerkesztve és neki csak ki kell díszíteni de az meg nem sokat ér amúgy meg a kérdés az volt hogy hogy szokjon le a "gép függőségről" nem az hogy hogy lehetne még jobban az mert ugye egy weblap szerkesztése idő és pénz igényes és csak a számítógépen lehet elvégezni.

Esetleg azt tudom ajánlani hogy hogy szabj ki magadnak egy időt amit a gép előtt töltesz mondjuk 3-4 óra majd lassan csökkentsd az időt más nem nagyon jut az eszembe ez teljesen akarat erő kérdés.

2010. ápr. 14. 00:32
 5/17 anonim ***** válasza:
60%

vegyél rőt magadon és kapcsold ki! nyisd ki az ablakot, engedd be a fényt... csak egy kis akaraterő kérdése..

ha már nem megy,akkor húzd ki az egeret, és csak este vidd vissza 1-2 órára,amikor minden mással elkészültél.

2010. ápr. 14. 07:04
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Az egér dolog nem jönne be, mert laptopom van és egér nélkül is tudok gépezni XD
2010. ápr. 14. 14:04
 7/17 anonim ***** válasza:
43%

15 éves lány vagyok,van saját honlapom,

html,flesh,ccs megy.

Mégis napi 1 óra az amit gépezek.Elkezdtem honlapot csinálni,volt,hogy 2-majd este 9-ig gépeztem,de meguntam,hiába tanultam ezt a sok mindent egyszerűen nem köt már le a gép a net.

Az edzés a haverok többet érnek és persze a jegyeim.

Nem sportolsz valamit?

4 éves korom óta táncolok és mára annyi az edzés,hogy van mikor 1 hétig kimarad a leptop csak este feljövök msnezni,ma elmarad (az évben elöszőr) az edzés így úgy gondoltam felnézzek ide.:)

Szerintem sportolj valamit és tényleg elhelyezkedhetél az internet világában,bár ha msn meg egyebekre jösz vel akkor nem túl valoszinű.Szerintem teis megfogod unni egy idő után.

És ne hagyd ,hogy a tanulás rovására menjen,tudom elég szokásos duma meg minden,de hidd el,szerintem ezt teis tudod!

Ennyi akarat erőd csak van,hogy na most nem kapcsolom be a gépet csak este tanulás után!

Vagy ha gondolod küldhetek egy vírus (nyugi viccelek)..

Más nem nagyon jut most eszembe.Barátaid nincsenek egyébként??

2010. ápr. 14. 15:27
 8/17 anonim válasza:
30%
én meg 12 vok és lány és már 4 weblapom van. sosincs szabadidőm. de gépelni csak 3-4 órát szokok. én sztem keress egy hobbit pl én gördeszkázok. próbáld ki és majd ráunsz a gépre. megkedveled a skate-t és azon leszel egész nap ( tapasztalat *==*) . vagy akármi mást pl: vegyél egy patkányt vagy egeret esetleg degut és szelídítsd meg majd ha gépezel akkor vedd az öledbe és máris nemcsak gépezel :DDDD
2010. ápr. 14. 16:40
 9/17 anonim ***** válasza:
31%

én is ebben a betegségben szenvedek :((

14/l

2010. ápr. 14. 21:02
 10/17 anonim ***** válasza:
Get a life.
2010. ápr. 17. 18:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!