Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Itt mindenki arról beszél,...

Itt mindenki arról beszél, meg kérdez, hogy a kamasz lánygyermeknél mikor aludjon ott a barátja. Na de a fiús mamák hogy vélekednek?

Figyelt kérdés
Te mit szólsz, ha a tizenéves fiad ott akar aludni a szintén tizenéves barátnőjénél? Megengeded?
2010. ápr. 13. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Attól függ,hogy tizen hány éves. 14 nem.

17 fölött már igen.

2010. ápr. 13. 20:41
 2/6 anonim ***** válasza:

A barátom anyukája simán megengedi, hogy egymásnál aludjunk, már egy jó ideje.

17L, 15F

2010. ápr. 13. 20:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekünk csak most engedték meg, 1,5 év után, hogy nálunk aludjon.

Én 16L, a barátom 17F

2010. ápr. 13. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
ez jó kérdés :D
2010. ápr. 14. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem anyum megengedné ha "jók vagyunk" :D de a bnőm anyuja még nem akarja :( 15/F 15/L 2 hónapja vagyunk együtt. :)
2010. ápr. 16. 08:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Fiúja válogatja. Ha laza, kedves, törődő, és tudod, hogy maximálisan tiszteli a lányt akivel van (nem arra gondolok, hogy nem fog vele lefeküdni, hanem arra, hogy ha mégis, odafigyelne rá), akkor engedném. De fontos a teljes felvilágosítás, akkor is, ha nevetve elvicceli,hogy ugyan erről szó sincs, vagy ha azt mondja, tud ő már mindent... azért én akkor lennék nyugodt, ha tudnám, hogy én elmondtam mindent, amit tudnia kell (én, az apja vagy egy közeli haver, barát, akire lehet számítani). És természetesen nem árt, ha tudod, mit szólnak ehhez a lány szülei - nehogy titokban lógjon ott, aztán balhé legyen a vége. Nem kell félteni a szextől a fiatalokat, csak a felelőtlen, bután csinált szextől. Ez az élet rendje, csak abban tudunk segíteni, hogy ott vagyunk , ha szükség van ránk. Csak előtte jobb tisztázni mi -merre-hány méter.
2010. ápr. 16. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!