Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van itt olyan kamasz, aki ír...

Van itt olyan kamasz, aki ír még naplót?

Figyelt kérdés
Nemet és kort us írd oda légyszíves

2016. jún. 23. 09:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. jún. 23. 16:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Én 23 vagyok és heti 1szer még mindig irok. Gyerekkorom óta írok, van hogy hónapokra vagy évekre abbagytam de mindig visszatérek hozzá. Most pl neten írom, hogy csak én lássam és csak én tudok róla hogy az a napló van.. nem jó érzés ha más olvassa, volt már olyan.
2016. jún. 23. 17:20
 13/20 anonim ***** válasza:
Én írok, de nem túl gyakran. 18/l
2016. jún. 23. 19:29
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszii
2016. jún. 23. 19:31
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

11-től 22 éves koromig írtam naplót, körülbelül 6000 A4-es oldalnyi szöveget leírtam és gépeltem már. :D egyszer megszámoltam.

Már nem írok, nincs rá kapacitásom, de szoktam olvasgatni, és néha sírva röhögök a tizenéves énem problémáin és humorán. Szerintem tök vicces gyerek voltam, kicsit lökött, meg éretlen, de néha iszonyú jó stresszoldó, különösen akkor, amikor az elképzelt jövőmről írok, és össze tudom vetni, mi lett ahhoz képest. :D

25L

2016. jún. 24. 12:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Én is szoktam naplót írni. Változó, hogy milyen rendszeresen. Van, hogy minden nap, van pár nap kihagyással, de néhány hónap is maradt már ki. Szerintem jópofa dolog, és érdekes lesz majd 10-20 év múlva visszaolvasni. 14/L
2016. jún. 25. 13:23
 17/20 anonim ***** válasza:

Én kb 17 éves koromig írtam, kb 13 éves korom óta rendszeresen, és elég sokat. (előtte mindig abbahagytam)

Akkor lett barátom, és főleg miután már nap mint nap találkoztunk, ő vette át a napló szerepét. Azóta csak akkor írtam bele, amikor vagy valami olyasmit éreztem, amit elsősorban magamban akartam helyrerakni, vagy ha annyira boldog voltam, hogy az se volt elég, hogy neki elmondtam.

2016. jún. 26. 15:11
 18/20 anonim ***** válasza:

Én 12 évesen írtam naplót, meg ragasztgattam bele rajzokat, amiket oszt.társaktól kaptam, miegyéb. De a füzet kb. félig telt csak meg, szóval néha még írok bele. De egyáltalán nem rendszeres, volt, hogy egy egész évet kihagytam, aztán meg írtam 6 oldalt. :D

15/l

2016. júl. 1. 01:19
 19/20 anonim válasza:
igen:) 14/l
2016. júl. 1. 23:29
 20/20 anonim válasza:
Én csak néha írok bele, ha valami érdekes történik, elmegyek valahova, vagy valami nagyon szélsőséges érzelmet vált ki belőlem, ez lehet öröm vagy düh is. Van, hogy pár hetente leülök, és leírom, hogy mi érdekes történt abban a pár hétben. Meg általában belépőket beleragasztok, vagy blokkokat, mikor hogy.. amilyen kedvem van. 18/l
2016. júl. 26. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!