Van itt olyan kamasz, aki ír még naplót?
Figyelt kérdés
Nemet és kort us írd oda légyszíves2016. jún. 23. 09:38
1/20 anonim válasza:
Én régebben írtam olyan 10 éves korom környékén, de most is jó lenne, mert érdekes visszaolvasni. 😀
3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. jún. 23. 11:04
4/20 anonim válasza:
Én írok, csak néha lusta vagyok és 1-2 nap kimarad:D 15/L
5/20 A kérdező kommentje:
Köszi,én ma kezdtem
2016. jún. 23. 11:29
6/20 anonim válasza:
Ex kamaszként azt mondom szuper dolog. Utólag jólehet visszaolvasni és elég jó stresszoldó is. Én 16 évesen hagytam abba, mikor jóanyám elolvasta sunyiban. Tanulság: jól dugd el!
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. jún. 23. 14:10
9/20 anonim válasza:
Eddig néha-néha írtam,mikor valami érdekes dolog történt,de most elszántam magam,hogy minden nap írok,úgyis itt a szünet. 14/L
10/20 anonim válasza:
Én akkor írtam amikor Balatonon voltunk nyáron. Akkor minden évben, minden nap:D Imádom visszaolvasni:D Amióta nem járunk (3 éve), azóta semmilyen naplószerűséget nem írtam, de jövőre 20 évesen azt hiszem majd írok egy levelet a kétszer annyi idős énemnek:) 19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!