Gazdag szülők mit vettetek a gyereknek mostanában?
Nekünk mindent összevetve 900-1000.000 a havi bevételünk, tehát tehetősnek számítunk.
Ezeket vettük neki,az elmúlt fél évben, 13 éves:
jó minőségű futócipő
új ágy(tönkrement a régi)
középkategóriás telefon(szintén tönkrement az előző)
valamint két táborba fog menni a nyáron, az egyik lovas, a másik egy idegennyelvi, külföldön
Mi elég tehetősek vagyunk, de nem szoktunk mindent
"feleslegesen" megvenni a gyerekeknek. ( Még picik, 6 és 4 évesek ) Tehát nem kapnak csak úgy játékot bármikor, nem veszek trendi szuperhősös, Star Wars-os ruhákat, ha amúgy épp van minden ruhadarabból elég. Most voltunk nyaralni Keszthelyen, ott kaptak emlékként 2 pici játék repülőt ( darabja 2000 Ft ). Nem is értem a kérdést, azért mert valaki gazdag, miért kéne többet költeni a gyerekre, vagy iszonyú drága dolgokat venni? Igaz, mi még bőven nem tartunk tablet vagy telefon életkorban, de csak úgy nem vennék egy több százezres telefont a 14-16 éves gyerekemnek. Nekem is speciel egy 46.000 Ft -os telóm van, én kb már erre is sokalltam a pénzt. Ne értsetek félre, nem spúrkodom, nem akarom a jó dolgoktól megfosztani a fiaimat, de valljuk be, nagyon idióta dolgokra lehet pénzt kidobni az ablakon. Szóval átlagban úgy élünk, mintha nem keresnénk ennyi pénzt. Ritkán kiadunk nagyobb összeget jobb játékokra, de ez eddig 2-3 alkalommal fordult elő. Egy hatalmas dínó figura, egy Buzz Lightyear játék, és egy Transformers figura volt, amire darabonként 20.000 Ft-ot költöttünk 6 év alatt. Ezeket imádják, megbecsülik. Ha havonta kapnának drága, nagy játékokat, ( később műszaki cikkeket ), elveszne a varázsuk és az értékük, nem is játszanának velük, mindig csak az új kéne.
Előző vagyok, amúgy itt a lista a nemrég vásárolt dolgokról:
- 2 pár fürdőpapucs
- 1 úszónadrág
- 2 strandtörülköző
- 1 műanyag pohár
- az említett kettő játék repülő
Előtte fogalmam sincs, mikor vásároltunk, de kb. csak nyári ruhákat. Ha kifejezetten ajándék érdekel, az talán karácsonykor volt, játékvonat síneket, kiegészítőket kaptak ( fűtőház, híd stb. ) összérték a két gyerkőcnek kb 14.000 Ft volt.
A hegyalja úton azt a szép hófehér villát kapta 5. szülinapjára.
Már csak egy nőt kéne találnom, aki egész nap otthon volna vele, amíg én dolgozok.
30/F
Én anyukámtól egy keresztrejtvényt kaptam, a kedvenc csokimmal, aminek borzasztóan örültem :D
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!