15 éves srác vagyok. Azt akarom tudni hogy az idő mulásával a reggeli merevedéseim elmúlnak?
Figyelt kérdés
2008. szept. 26. 16:30
3/8 anonim válasza:
Nem, de ha elmúlik, akkor kezdhetsz aggódni!
4/8 anonim válasza:
ez sose mulik el,és szerintem akkor tedd fel a kérdést ha már nem áll:) akkor gond van.... egy csajszi
5/8 anonim válasza:
Ja elmúlik, kb. 70 éves korodban. Miért mi a bajod vele. Ez a normális, ha nincs akkor van gond....
6/8 anonim válasza:
ha az idő elmúlása alatt kb. 50 évet értesz,akkor megnyugtatlak,igen.:D
7/8 anonim válasza:
nos nekem is van gondom ugyanis a nővéremmel egy szobában alszunk és mindig ő kelt fel reggel hogy suli van....és ez engem nagyon zavar h bármikor megláthat!!és soha nem kelek fel egyszerre...várom h lankadjon le!!!pfff
nagy szívás az biztos
8/8 anonim válasza:
a legutolsó hozzászóló is én vtam és csak annyi mégegyszer h 14 éves fiú vok és a nővérem meg 16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!