Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Komolyan én vagyok a hibás...

Komolyan én vagyok a hibás mert "nyomorék" vagyok?

Figyelt kérdés

-kb. 5 éve dadogok de anya nem vitt\visz el orvoshoz mert "ne dadogjak" és kész, napi veszekedés hogy beszéljek szépen

-8.-os vagyok és 6 iskolába jártam mire megszoktam mentem a másikba (sok költözés lelkileg megviselt) emiatt beilleszkedési problémáim lettek de a mostani osztályomat imádom

-7 éve súlyos bokasülyedésem van azt mondták az orvosok gyógycipő, gyógytorna, majd kinövöm mostanra ráment a gerincemre ami gyakran fáj kihúzni alig tudom magam 1 hónap múlva megyünk megint ortopédushoz

Anyám szerint a dadogás illetve hogy nem tudok beilleszkedni az én hibám illetve mikor mondom hogy szétszakad a hátam akkor ne panaszkodjak ha már ilyen fiatalon nyomorék vagyok mi lesz velem felnőttként. Talán nem oldaltáskát kellett volna erőltetni én meg 11 éves voltam nem tudtam mi lesz ennek a következménye.

Tényleg nyomorék vagyok?

Amúgy pörgök folyamatosan szeretek mozogni tehát nem egész nap fekszek és nem csak a gép előtt ülök

2016. jún. 6. 00:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

És egy problémát nem ìrtam le ami mindegyiknél súlyosabb de inkább privibe beszélnék róla.

Az hogy már fiatalon alig tudok lábra állni szerintem nem kis probléma

2016. jún. 6. 09:48
 12/16 A kérdező kommentje:
Az tart vissza hogy anyám simán megüt kis dolgokért is
2016. jún. 6. 09:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Hibás vagy te is, és a családod is. Nem értem, ahelyett, hogy sajnáltatod magad, miért nem lépsz. Nem "elkénemennifutni", hanem ROHADTUL HÚZZ EL ÚSZNI! :) (és most a jó értelemben). Sokat javítana az állapotodon is, és valószínűleg nem romlana a helyzet, hanem javulna. Engedd el a füled mellett a bántást, de ha mást nem, összeszorított foggal tegyél a dolog ellen, ahelyett, hogy nyavalyogsz. Sokkal nagyobb bajod is lesz még az életben, mint hogy anyád lenyomorékoz, bár nem szép tőle. Lehet, hogy ő így akarja felhívni a figyelmed arra (mellesleg ebbe ne menjünk bele, hogy mennyire jó a módszer) hogy ne sírj, hanem TEGYÉL VALAMIT :) Nehéz, de legyőzhető a kényelmes lustaság :)
2016. jún. 6. 11:41
 14/16 A kérdező kommentje:
Az orvosok azt mondták hogy idén nem mehetek strandra szóval úszni sem fertőzésveszély miatt tehát idén az úszás felejtős. Holnap megint kórház..
2016. jún. 6. 12:29
 15/16 anonim válasza:

Szia!:)

Először is..Nem akarlak Anyukád ellen fordítani, őt szeretned kell,bármi van,mert biztos jót akar Neked,de ez a lehető legrosszabb ,amit csinálhat. Ilyen helyzetben még az átlagosnál is jobban kéne szeretnie és támogatnia! Valószínűleg azért lettek súlyosabbak a dolgok,mert tovább terhelődtél lelkileg.

Nem vagy nyomorék!Akkor nem ilyen értelmesen írtál volna.

És nagyon jó,hogy próbálsz mozogni.

Én is azt ajánlanám,hogy keress föl valakit,akiben megbízol,és talán tud segíteni(akár rokon,vagy keress föl egy gyülekezetet,tanárt stb.) ! ( a pszichológushoz, ha anyukád nem engedi,menj el külön! )

Nagyon sok erőt és kitartást! <3

2016. jún. 6. 17:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Jóformán egész nap erősítsd a hátadat: olvass hason fekve, erősíts hátizomra napi 3x 20 percet (bukfenc, fejenállás, hason fekve kar és lábemelések). Van lábtorna is, azt is csináld. A dadogással pedig logopésushoz menj. Még a héten van suli kérdezd meg a sulidokit, védőnőt, hová menj. Az előbbi esetleg beutalót is tud adni. Ha egyedül elmégy a beszédjavítóba, vagy a logopédiára, legfeljebb azt mondják, hozd el anyukádat is.

Mellesleg ahogy anyukád veled beszél, az az indulatosság néha gyógyítatlan depressziót, vagy más mentális betegséget rejt.

Ezt más felnőtt csládtagoddal is megbeszélheted.

2016. jún. 6. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!