Anyukám jogosan mondja ezt?
Szóval...
sminkelni csak 16 évesen "szabad" nekem, szemöldökömet csak 17 évesen szedhetem, melltartót 14/15 évesen hordhatok, mert hogy egy 13 évesnek az egészségtelen.
Pedig egy melltartó szerintem már jó lenne nekem...
Szerintetek igaza van?
Legalább törődik veled, vigyáz rád, ez plusz jó pont. Mivel nyilván szeret és odafigyel rád, tuti tudsz kicsikarni kedvezményeket, egy adott határon belül.
Csak úgy közeledj felé és ne erőszakosan, hisztizve, hanem rábeszélve, menni fog!
Sok lánnyal nem törődnek és 10-13 évesen befűzi őket valami retardált álló hajú csiga kan... aztán jól telerakja velük netet, többé nem vakarja le magáról, hogy r.ib.nc.
- szőrök: amikortól zavar, ha 13, akkor 13 év
- smink: az valóban nem szükséges, én sem festem magam, csak nagyon ritkán (akkor is max. lightos szemhéjfestés), és sokkal szebb a bőröm, mint azoknak, akik már középsuliban mázolták az arcukat
- melltartó: szintén, amikortól zavar (én kb. soha nem hordok, mert irritál :) )
27N
Köszönöm mindenki válaszát!
Végülis megegyeztünk.
Mivel most voltak/vannak ugye a nagy leárazások, elmentünk vásárolni. Amikor oda értünk megmondtam: " Anya, most veszünk nekem melltartót, mert már jó lenne egy!" Ő nem volt annyira boldog, de mondta hogy ha szerintem nekem az tényleg kell, akkor veszünk egyet (kettőt vettünk - fekete+fehér C&A).
A sminkelés így van: a következő nyárig elég lesz a spirál és szájfény (+korrektor). "Utána meg majd lássuk"- mondta anyum :D
UI: a szemöldökömet néha-néha kiszedem, de eddig még nem vette észre.. :D
Nekem egy 13 éves lányom van. Hagyom, hogy néha sminkelje magát. 12 éves korától hord melltartót, mert szüksége van rá. Egyáltalán nem egészségtelen. És akinek már 11 évesen "nagy" mellei vannak? Egy mai 13 éves lánynak már bőven kell. A szemöldökszedés... hmm. :)
üdv: egy anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!