Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukám jogosan mondja ezt?

Anyukám jogosan mondja ezt?

Figyelt kérdés

Szóval...

sminkelni csak 16 évesen "szabad" nekem, szemöldökömet csak 17 évesen szedhetem, melltartót 14/15 évesen hordhatok, mert hogy egy 13 évesnek az egészségtelen.

Pedig egy melltartó szerintem már jó lenne nekem...

Szerintetek igaza van?

2016. jún. 4. 07:53
1 2 3
 11/21 KJUsul ***** válasza:
40%

Legalább törődik veled, vigyáz rád, ez plusz jó pont. Mivel nyilván szeret és odafigyel rád, tuti tudsz kicsikarni kedvezményeket, egy adott határon belül.

Csak úgy közeledj felé és ne erőszakosan, hisztizve, hanem rábeszélve, menni fog!

Sok lánnyal nem törődnek és 10-13 évesen befűzi őket valami retardált álló hajú csiga kan... aztán jól telerakja velük netet, többé nem vakarja le magáról, hogy r.ib.nc.

2016. jún. 5. 08:52
 12/21 anonim ***** válasza:
86%
Egészségtelen a melltartó? Szerintem inkább az egészségtelen, ha a korodbeli - vagy éppen idősebb - fiúk meg nyíltan csorgatják rád a nyálukat, megjegyzéseket tesznek, te meg gyomorgörccsel mész majd iskolába. Ezt mondd el a jó édes anyukádnak, hogy ne legyen már bolond, hogy folytonos megaláztatásba kényszeríti a gyermekét holmi hülye életkorhoz kötött szabályokkal...
2016. jún. 5. 14:21
 13/21 anonim ***** válasza:
74%

- szőrök: amikortól zavar, ha 13, akkor 13 év

- smink: az valóban nem szükséges, én sem festem magam, csak nagyon ritkán (akkor is max. lightos szemhéjfestés), és sokkal szebb a bőröm, mint azoknak, akik már középsuliban mázolták az arcukat

- melltartó: szintén, amikortól zavar (én kb. soha nem hordok, mert irritál :) )

27N

2016. jún. 6. 09:38
 14/21 anonim ***** válasza:
74%
A smink rész oké, én mondjuk a spirált 14 évtől engedném, meg otthon bármikor próbálgathatja, de a szemöldökszedést? És mivan ha olyan oroszos partyszemöldököd van ami középen összeér? Én az igazítást, formára (na nem az a kb csík ami manapság divat) bármikortól hagynám, melltartót szintén, tapasztalatból tudom milyen s**r mikor körberöhög az osztály és hangosan hirdeti hogy "fúúúúúú nézzétek átlátszik a mellbimbója a pólón fúúúúúúúúúú"
2016. jún. 7. 22:11
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan melltartót nyugodtan hordhatnál már most, amiben nincs merevítő, pl. sportmelltartó, ami csipkés változatban is van.
2016. jún. 22. 21:27
 16/21 anonim ***** válasza:
53%
hát édesanyád elküldeném 1 pszichológushoz + kéne neki munka pl egy gimibe v általános felsőbe h lássa mi is a szokás, mert nagyon leragadt az ő gyerekkorának szokásaiban.. Meltartó? amikor nő melled-- 15évesen van akinek már nagyobb a melle, mint az átlag akkor fehér póló alá ne huzzon... szemöldök smink ezek is full alapok
2016. júl. 12. 16:29
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát!

Végülis megegyeztünk.

Mivel most voltak/vannak ugye a nagy leárazások, elmentünk vásárolni. Amikor oda értünk megmondtam: " Anya, most veszünk nekem melltartót, mert már jó lenne egy!" Ő nem volt annyira boldog, de mondta hogy ha szerintem nekem az tényleg kell, akkor veszünk egyet (kettőt vettünk - fekete+fehér C&A).

A sminkelés így van: a következő nyárig elég lesz a spirál és szájfény (+korrektor). "Utána meg majd lássuk"- mondta anyum :D

UI: a szemöldökömet néha-néha kiszedem, de eddig még nem vette észre.. :D

2016. aug. 3. 22:50
 18/21 anonim ***** válasza:

Nekem egy 13 éves lányom van. Hagyom, hogy néha sminkelje magát. 12 éves korától hord melltartót, mert szüksége van rá. Egyáltalán nem egészségtelen. És akinek már 11 évesen "nagy" mellei vannak? Egy mai 13 éves lánynak már bőven kell. A szemöldökszedés... hmm. :)

üdv: egy anyuka

2017. júl. 27. 14:05
 19/21 KJUsul ***** válasza:
Na látod, ahogy mondtam, csak nyugisan megbeszélni. :) Tudod a szülők gyakran "elfelejtik", hogy ők is voltak 13 évesek. De ha finoman emlékezteted, akkor meg fog érteni, hiszen szeret. :)
2017. aug. 4. 13:59
 20/21 anonim válasza:
13 éves nem szabad regisztrálni a gykra
2023. ápr. 4. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!