Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mitől szophatja egy 14 éves...

Mitől szophatja egy 14 éves kamasz az ujját?

Figyelt kérdés

Jó, beismerem rólam van szó. Amint levettek a cumiról, elkezdtem és 14 évesen hagytam abba. Általános iskolában sokat bántottak szóban (nem emiatt, ezt senki nem tudta az osztályban), nem volt olyan nap hogy ne szoptam volna az ujjam, így is aludtam és mellé mindig ruhazsebkendő sarkát morzsolgattam aztán egyszer csak 9. előtti nyáron egyik nap beütött a gondolat, miután egy külföldi ismerősömmel beszélgettem hogy "te most már érett leszel, külföldi barátaid vannak, középiskolába mész, és az érett emberek nem szopják az ujjuk" és halál komolyan már aznap este nem éreztem rá igényt, azóta se soha (néha szoktam kendők sarkát bazizni mondjuk) de cigire, alkoholra se szoktam rá, egyiket se szeretem.

19/L

2016. jún. 2. 20:15
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
felnott korban szorongas depresszio trauma lehet a kivalto ok...de te magadtol elhagytad szoval valoszinu csak te vagy a ritka pelda arra amikor azzal fenyegetik a cumisok az ujjszopos babak anyukait hogy "14 evest cumizni meg nem lattam ujjat szopni viszont igen". ritka de van ilyen, engem 6 evesen szoktatott le kinok aran edesanyam (mar fel volt puhulva a koromay meg sebes volt minden ujjam) nyilvan a tied nem tudott rola hogy szopod azert nem tett semmit - na nem is szophattad olyan durvan mint en ha nem tudott rola - mindenestre orulj hogy magadtol elhagytad
2016. jún. 2. 20:29
 2/10 A kérdező kommentje:

Tudott róla de nem kényszerített, megegyeztünk hogy ha 1 hétig nem csinálom kapok egy my little pony-t (egyébként máig kérdezgeti még kérem-e :D ) de valszeg tudta hogy csak akkor fogok vele leállni ha én is akarom.

Mondjuk az ujjam nem volt durva csak nyál szaga volt non-stop.

2016. jún. 2. 21:07
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Elrontottad,én a helyedben igazi pónit kértem volna:D
2016. jún. 2. 21:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Áh, panelban kicsit szűkös lenne :D
2016. jún. 2. 21:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Ott az erkély:D
2016. jún. 2. 22:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Én 8.ig. akkor elszégyeltem magam egyszer és soha többet. Anyu tudta senki más. Azt mondta a válás miatt...
2016. jún. 3. 00:00
 7/10 anonim ***** válasza:
85%

Én meg 7 éves koromig cumiból ittam a tejet, na bumm. Aztán cikinek tartottam és leszoktam róla. :D

Bár legalább annyiban mondhatni előnyömre vált a dolog, hogy szinte bármilyen fekvő helyzetben is tudok inni flakonból, ha akarok. :D

2016. jún. 3. 01:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Általában a feszültség levezetése, és a szeretet pótlása az oka, főleg az ujjszopás hiszen az csecsemőkortól bennünk van. Amikor pedig egy kisbaba szopik az megnyugtató számára, te is azért csináltad mert megnyugtató volt. Nem kell ebből nagy dolgot csinálni. Nekem egy kis rongyom volt és én is a sarkát dörzsölgettem kb 12-13 éves koromig. Akkor mondta párszor a tesóm hogy én már nagy lány vagyok ehhez, és én is szinte egyik napról a másikra abbahagytam. És én is szoktam néha az ilyen ruhák szélét dörzsölgetni :D de azt úgy hogy nem is veszem észre amikor elkezdtem, csak közbe és akkor abba is hagyom. Tehát semmi nagy jelentősége nincs ennek. Ezek csak gyermeki szokások, amit előbb utóbb kinőnek az emberek. Hát nekünk utóbb sikerült. de ettől nem lett semmi bajunk és nem is lesz :)
2016. jún. 3. 22:26
 9/10 klopusz ***** válasza:

Én is sokáig szoptam az ujjamat. Pontosan nem tudom már meddig, de 10 éves bőven elmúltam.

Ezen felül állandóan piszkálgattam az orromat valamivel (zsepicsücsök, takaró rojtja, szőrmedarab). Röhögj ki nyugodtan, de most, 47 évesen is úgy alszom el, hogy minimum a kezemben van egy szőrmedarabka.

Nem hiszem, hogy bármi bajom lenne tőle. Eddig nem volt, így gondolom hátralévő életemben sem lesz :)

2016. jún. 7. 11:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Te jó ég, azt hittem, csak én vagyok az egyetlen, aki kamasz koráig szopta az ujját, meg ilyenek :D Jó tudni, hogy nem.
2016. jún. 10. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!