Kamaszok! Ti elkéredzkedtek otthonról, ha menni szeretnétek valahova vagy csak bejelentitek, hogy elmentek ide vagy oda?
Figyelt kérdés
Én általában csak bejelentem, hogy elmegyek x vagy y barátnőmhöz/haveromhoz, vásárolni, sétálni, stb. és hogy kb. mikor érek haza. Viszont ha egésznapra szeretnék elmenni, vagy koncertre, akkor elkéredzkedem. Ti hogy csináljátok? Kort és nemet is lécci.
15/l
2010. ápr. 10. 12:39
11/15 anonim válasza:
Ha leugrom a barátnőmhöz, mondom anyának, meddig leszek ott.Vagy, ha motorozni megyek vagy tesómnál,barátommal megyek el.Ha buliba akkor, engedélyt kérek anyutól, aput meg felhívom telefonon, mert tőlünk kb. 350 km-re dolgozik.Nálunk ez megy.28 éves tesóm, ha hazajön kb. 2-3 napra, és idejön a helyi disco-ba is, mondja anyának: Anya elmentem, majd jövök.
12/15 anonim válasza:
22:46-os vagyok, am.. 15/L :DD
13/15 anonim válasza:
Barátokhoz szinte "szó nélkül" elmehetek, ha közlöm mikor jövök... Koncertre, házibuliba elengednek, ha van ismerős :D
14/15 anonim válasza:
én csak ennyit mondok:MAJD JÖVÖK!!
15L
15/15 anonim válasza:
öm 10 éves korom óta mindenhova egyedül megyek (város.) 13 vagyok és csk bejelentem ha pénz is kell hozzá elkéreckedem de akkor is elmek ha nem engednek el
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!