Te milyen ajándéknak örülnél a 8. -os ballagásodra?
*utolsó előttinek
Az utolsó butácska tiniésszel gondolkodik.
Kedves 10-es és 8-as,igazából igazatok van,de ennyi erővel akár tolókocsit vagy járókeretet is lehetne venni,hiszen 80 évesen lehet,hogy szüksége lesz rá és a szekrénybe elrakva az is értékálló dolog.
Viszont ajándékot azért veszünk,hogy örüljön neki az illető.Ha abban gondolkoztok,hogy majd ha gáz van jó lesz neki, nyissatok egy számlát és rakjátok be az ékszerre szánt pénzt,aztán ha 18 lesz,majd kiveheti és arra használja,amire akarja.
Az emlék dologgal pedig az a baj,hogy teljesen más a mostani korosztály értékrendje,mint a tiétek és ezért mást is tart fontosnak. Simán lehet az,hogy 20 év múlva is a hőn áhított cipő maradványai felett fog nosztalgiázni,viszont a ronda óra/ékszer akkor se fog neki sokat jelenteni.
Ja mert aki nem ért veled egyet az rögtön buta... Hát így biztos könnyű az élet.
Egyébként meg nem az a kérdés, hogy "minek örülnél 30 év múlva", hanem hogy MOST minek örülnél. Ezt, amikor már ennyire túl van gondolva, hogy majd 30 év múlva milyen jó lesz, hogy bevághatja a zaciba, már régen megette a fene. Mint már írtam, szerintem egy ajándéknak az a célja, hogy örömet okozzon, de egyre inkább úgy veszem észre, hogy kisebbségben vagyok ezzel a véleménnyel. Ami elég szomorú...
Én a saját 8.-os ballagásomra az akkori új iPhone-t kaptam (vagy a 4-et, vagy a 4S-t, már fogalmam sincs), plusz Sziget bérletet anyától.
A többi rokontól pénzt, ékszert, kaptam még két drágább órát is. A pénzzel az a baj, hogy elköltöttem 2 hónap alatt és fogalmam sincs, hogy mire, pedig nem kis összeg volt... :)
Most ballagtam a gimiből és igen, lakást kaptam mamáéktól.
Lehet, nem fog tetszeni a válaszom, igaz, nem is vagyok nyolcadikos :)
Tőlünk a lányaink egy csokor virágot és egy plüssállatot kaptak nyolcadikos ballagásukra.
Mi ugyanis úgy gondoljuk, hogy nyolcadikból ballagni nem teljesítmény, sőt még a minimumtól is messze van. Nagylányom jövőre érettségizik, semmit sem kér, hiszen nincs semmi extrára szüksége (persze lehet, hogy ez még változni fog). Komolyabb ajándékot majd a diplomaosztójára kap - már, ha diplomát fog szerezni.
Én most vagyok 8.osztályos idén ballagok,sajnos(pedig olyan jó sulim,osztályom van na mindegy..)😢
Én személy szerint több mindennek örülnék pl.:-új telefon
-pénz(ez a legjobb mivel arra költöm amire én akarom)
-valami maradandó emléket(óra,ékszer)
-csokrot,bonbont,csokit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!