12 éves fiú milyen ajándékot tud értékelni?
A kishúga panaszkodott nekem a múltkor, hogy a bátyus már nem játszik vele, még társasjátékot sem. Csak a facebook meg a skype, a laptop...
Apróbb és nagyobb ajándékötleteket is várok.
pedig egy komoly társasjáték igazán neki való lenne. persze nem kisgyerekeknek való (nem tudom, hány éves a kishúg)
risk, catan, andor, pandemic, elfenland, carcassone stb. (csak hogy ne egy sémára épülőket említsek)
de amúgy 12 évesen egy klassz póló, amin pl a kedvenc együttes neve/logója/képe van (ó, 30x éves vagyok, és kiugranék a bőrömből, ha valaki meglepne egy tankcsapdás pólóval)
esetleg ha játszik gépen, akkor az új kiegészítő a játékhoz (vagy pár hónapnyi előfizetés rá)
egy gokartozás is jó lehet, vagy egyéb más élmény-ajándék.
Bár nem írtad, hogy a fiúnak kije vagy (szülő, nagyszülő, egyéb rokon, barát), de úgy gondolom, közös program mindenképpen jó lenne.
Azt sem tudom, merre laktok, de pl. Budapesten megnyílt a második Csodák Palotája, azt mindenképpen ajánlanám, de akár a Láthatatlan Kiállítást is.
Olyan dolog kell, ami kimozdítja a gép elől (nekem is van 12 éves fiam, ismerem a helyzetet).
Nálunk az is előfordult már, hogy megkérdeztük, mit szeretne? Ő családi bowlingozásra szavazott, tesója meg aquapark-ra. Mindkettőt meg csináltuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!