Ez csak szerintem nem fer velem szemben?
Figyelt kérdés
Anyám nővéremnek megvesz több százezres laptop csomagot, és én mikor kinézem magamnak a legolcsóbb elektromos gitárt (24.000ft) nem kapom meg mert hogy drága. Csak szerintem nem fer? Több mint 1 éve nyaggatom a gitárral.
14/l nővérem 17
2016. ápr. 22. 18:16
1/9 anonim válasza:
biztos nem akarja egész nap hallgatni a rockzenét:) nálunk ez pont fordítva van, én kapok mindent, gépet laptopot iphonet, bátyám pedig semmit, mondjuk ő nem is kér ilyenekt:) szerintem nem fer, de egy laptopot használhatja az egész család, míg a gitárt csak te:)
2/9 A kérdező kommentje:
A laptop,nyomtatót stb. csak ő kapta.
2016. ápr. 22. 18:40
3/9 anonim válasza:
Talán ilyen nagy elképzelések előtt állnak mint, hogy egyetemre megy a gyerek, oda kelleni fog neki vagy hasonlók.
5/9 anonim válasza:
#4: Miért, a szeretetet a tanulmányi eredményhez kell kötni? Egy jobb tanuló értékesebb ember egy rossz tanulónál?
Kérdező, persze, hogy nem fair.
6/9 anonim válasza:
Miért, a szeretetet az ajándékokhoz és tárgyakhoz kell kötni?
7/9 anonim válasza:
Aki nem szín ötös, annak miért jár kevesebb, mint annak, aki nem az? Ugyanolyan értékes mindkettő ember.
8/9 anonim válasza:
Tudsz gitározni? Mert ha nem akkor felesleges megvenni.
9/9 anonim válasza:
Atyég, remélem, azt is összeszámolod, ki hány gumicukrot kapott vacsi után, nehogy rosszul járjál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!