Ha a 14 éves lányom hetente minimum 6 gyógyszert szed be fejfájásra, az soknak számít?
Igen, nagyon sok.
Iszik elég folyadékot? Alszik eleget?
Van friss levegőn?
Sportol-mozog?
Ha ezek rendben vannak, akkor mindenképp orvoshoz vinném.
Igen,sportol,és sétálni is szokott. Minden rendben van vele.
Voltunk háziorvosnál,az csak annyit mondott,hogy sétáljon többet,és az orvosunkat nem is igazán érdekli... :(
Ha kell, válts orvost. Mi az, hogy nem érdekli??
Még az jut eszembe, hogy talán éri valami stressz az iskolában, vagy máshol, ami miatt nem szeret járni, és így reagálja le?
Menstruál már amúgy? A ciklushoz nincs köze?
Biztos hogy nem állnék meg, amíg kiderítem az okát, ennyi idősen egyáltalán nem kellene, hogy fájjon a feje.
Én elég fejfájós vagyok felnőttként, de ennyi idősen csak hírből ismertem a tablettákat.
Igen, ez túl sok. Én is fejfájós voltam, mondjuk nálam 16 évesen kezdődött. Engem sem vettek sokáig komolyan az orvosok. Végül sikerült elérnem, hogy beutaljanak a kórházba (2 évbe telt!!!), és sikerült kifogjak egy becsületes belgyógyászt, aki végre hitt nekem. Elküldött kivizsgálásokra. Végén kaptam két gyógyszert, amiket három hónapig kellett szedjem. Azóta nem nincs már ilyen problémám.
Mindenképpen járjatok utána, miért fáj ennyit a feje.
Még nem menstruál.
Már szemészeten voltunk,ott azt mondták,hogy minden rendben van a szemével.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!