Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők/ Kamaszok! Ti elengedné...

Szülők/ Kamaszok! Ti elengednétek a lányotokat egy fesztiválra? Kamaszok, titeket mikor engedtek el a szüleitek először?

Figyelt kérdés

Szóval, szeretnék elmenni egy kisebb baráti társasággal a Sziget fesztiválra. Nagyjából 5-6-an lennénk, ebből 3-an nagykorúak. Jelenleg 17 éves vagyok, a fesztivál után pár nappal leszek 18, de anyukám nem szeretne elengedni, mert félt a drogoktól. Mivel lehetne érvelni, hogy elengedjen?

Néha, kb. minden 3. héten bemegyek a városba a barátaimmal, de nem szoktam inni. Anyu megbízik bennem elvileg, mert tényleg nem fordult elő soha, hogy becsiccsentve/részegen mentem volna haza, de mégsem akar elengedni.

Nekem nagyon fontos lenne, mivel több kedvenc együttesem is fellép és pár barátom már meg is vette a jegyet.

Kérlek segítsetek, hogy győzzem meg.

Nagyon köszönöm a válaszokat!

17/L

2016. ápr. 2. 14:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

16 voltam amikor először mehettem fesztiválra, igaz csak 1 koncertre és utána apa vitt is haza. 17 voltam amikor összegyűjtöttem a pénzt és ott is maradhattam a 3napos fesztiválon (Fishing on Orfű). Barátaimmal, bátyámmal, és az ő haverjaival voltunk.

Igaz akkor még nem volt olyan híres mint most, most már sokkal többen vannak, mint régebben.

23/L

2016. ápr. 8. 14:58
 12/12 anonim ***** válasza:
16 évesen voltam először de akkor csak 1 napra, majd 17 évesen végig, de nem volt sátrazás mert abban a városban volt ahol élek (vidék) de minden na reggelre értem haza, utána pedig délután vissza. Egyébként szerintem egy 17 évest el lehet engedni simán. Egy szülőnek pedig meg kéne értenie azt hogy ha a kislánya drogozni akar akkor úgyis fog, nem csak fesztiválokon lehet. A szigettől annyi tartana vissza hogy elég drága.
2016. ápr. 19. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!