Mit lehet csinálni 2 hétig internet nélkül?
Figyelt kérdés
2 hétig nem lesz netünk vagyis csak a telefonomon de itt nagyon lassú igy nem hiszem hogy sokat leszek fent. Fogalmam sincs addig mit csináljak. Közösségbe nem mehetek szóval a séta, barátok stb. kizárva. Magántanuló vagyok tehát suliba se járok. Itthon tanulok és gitározok de semmi sem köt le. Ti mit csinàlnátok 30 négyzetméteren 2 hétig?
15/L
2016. márc. 23. 10:22
11/25 anonim válasza:
Régen egyáltalán nem volt net. A mai fiataloknak sajnos kezd olyanná válni, mint a drog. Tessék a konyhában szorgoskodni, sok lányra ráfér manapság. Segíts anyudnak a házimunkában. Olvashatsz is, ez is ráfér sok fiatalra. A szabad levegőre is kimehetsz. Látszik, hogy nagyon vagy kényeztetve. Túl sok a szabad időd ennyi évesen.
12/25 A kérdező kommentje:
Sajnos panelba lakunk :((
Betegség miatt vagyok "bezárva" bár még a kórházban is izgalmasabb.
2016. márc. 23. 11:12
13/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elkényeztetve, és igen ha itthon vagyok sok a szabadidőm de ez van. Legszivesebben suliba mennék barátokkal lennék de nem lehet.
2016. márc. 23. 11:18
14/25 anonim válasza:
Ok, hogy letöltve 2 könyved van. De a polcon sincs papíralapú, hagyományos változat? Én pl napokat el tudnék lenni úgy hogy régen olvasott könyvekbe csak beleolvasgatok, nem kezdem újra. Vagy kézműveskedj, hímezz, főzz, süssél valamit, pakold át a szekrényeidet. Vagy marad a lassú net. (Én pl nagyon élveztem, amikor nyaraltunk, hogy 8 napig nem volt netünk. Sőt, volt hogy 1,5 napig telefon se, max műholdas. Nagyon jó volt :) )
15/25 anonim válasza:
Miert nem mehetsz suliba?:/ elottem mar joparan leirtak, h miket lehet csinalni. :)
16/25 A kérdező kommentje:
Orvosi utasìtásra nem mehetek suliba, mert ha elkapok valamit akár életveszélyes is lehet rám. Az egyik jó barátom tüdőgyulladásba halt meg 16 évesen :((
Voltam olyan táborba 8 napig ahol se net se tv de ott elfoglaltak minket
2016. márc. 23. 19:01
17/25 A kérdező kommentje:
Abba táborba idén is készülök, szóval tudok net nélkül élni csak legyen program
2016. márc. 23. 19:03
19/25 A kérdező kommentje:
Holnapig kórházban vagyok szóval nem unatkozok :)
2016. márc. 24. 14:09
20/25 anonim válasza:
Olvass könyveket, magazinokat, vegyél rejtvényújságot, nézz filmeket (dvd-ről vagy tévéban ha akad valami jó), főzz, süss, rajzolj, fess, vagy írj saját regény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!