Meddig van joga egy szülőnek beleszólni abba hogy mit tesz a lányuk a testével?
Nem az fájna nekik, h nem az ő ízlésük, hanem az, hogy ha mondjuk magadra tetováltatsz valamit, lehet 1-2 vagy akár 5 év múlva megbánod. Le lehet szedetni, de nem lesz szép a bőröd utána.
A pc meg vagy összeforr szépen, vagy nem. Nekem volt a nyelvemben, az orromban és a köldökömben. Már mindet kivettem, a köldökömön látszik a lyuk, máshol nem.
Én eléggé tele vagyok tetoválva. És nem 15, hanem 26-28 évesen csináltattam őket. Őszintén? EGY kivételével megbántam az összeset! Szóval én nem adok igazat itt az egyik hozzászólónak, h várj 25 éves korodig. Mert ha 40 évesen csináltatsz, azt is megbánhatod. Aztán persze lehet, h soha nem bánod meg. Ezt előre nem lehet tudni.
Egyébként meg ha egy kamasz elolvas 600 véleményt, végihallgat 500 kiselőadást, észérvekkel, nem igazán érdekli. Ez tapasztalat.
Nem lehet a te esetedben mást tenni, 18 éves ha elmúlsz, azt csinálsz, amit akarsz. Aztán majd lesz valami. :)))
Nincs "joga", viszont alájuk vagy rendelve.
Elvárásaik is vannak azokért cserébe amiket nyújtanak.
Olyat még nem láttam, hogy egy teljesen a saját talpán álló ember életébe bele lehessen szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!