ANYUKÁk! Van egy lányotok 15 éves van egy pasija 17 éves távkapcsolatban élnek havonta egyszer látják egymást ha a fiú most elszökne a lányhoz nagy baj lenne az anyukának?
Figyelt kérdés
a fiú én vagyok az anyukája szeret engem a barátnőmnek a barátnőm még soha nem volt nálunk már lassan egy évesek vagyunk nyílván így a szüleink se látták egymást még soha csak maximum facebookon de most itthon egyre rosszabb minden nagy baj lenne ha én elszöknék a bbarátnőmhöz? a barátnőm anyukája szeret engem és én is szeretem őt tök normális. nem tetszene neki nagyon? és a barátnőmet nem tudom mikor látom legközelebb talán nyári szünetben de odáig nem birom ki és az is csak talán és most hosszú hétvége van2016. márc. 10. 21:08
1/8 anonim válasza:
én jót vigyorognék rajta :D
annak idején volt hogy az én barátom hajnalban full iszapos bakanccsal és hínáros vizes ruhával állított be.
Siófokról gyalogolt el hozzánk-ig, ami kb. 20 km.
részegen kitalálta hogy hiányzom neki és eljött.
mi is voltunk fiatalok...
nekem is van egy hasonló korú lányom...
2/8 A kérdező kommentje:
de az én szüleimmel összetűzésbe keveredhet sőt lehet hogy felhívják a rendőrséget... nagyon keményen tiltanak a barátnőmtől
2016. márc. 10. 21:17
3/8 anonim válasza:
Az a baj, hogyha a szüleid így állnak a dologhoz, te elszöksz, abból baja lehet a barátnőd anyukájának is. Már csak az is elég kellemetlen lenne, ha kopogtatnának a rendőrök az ajtaján téged keresve.
4/8 A kérdező kommentje:
ezért kérdeztem ezt most meg
2016. márc. 10. 21:26
5/8 gnoomage válasza:
Persze hogy szétszidnak majd és zsarut hívnak amint nem jössz vissza... És ha a szülei a csajnak normálisak szólnak majd nekik és nem hagyják aggódni...
Ha nem bírod ki beszélj velük és szervezd meg, ha nem akkor meg ne várj majd senkitől semmit... ha meg nem engednek akkor nem tehetsz semmit, vagy úgy kiutálnak és tönkre teszik az életed ahogy van...
Ez nem egy tini dráma, ha elbasz.od megsz.opatnak és teljesen jogosan, érthetően...
8/8 anonim válasza:
Figyelj, a kérdésre nem tudok válaszolni, de hogy érted azt, hogy ,,tiltanak a lánytól"? Ezt nem értem. Én megmondom őszintén nem vagyok még 15 se, de nekem itthon azt mondják, hogy legyenek barátnőim és hogy csajozzak...szóval nem értem, hogy miért kell egy fiút eltiltani egy lánytól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!