11 éveseket milyen filmek/tv műsorok kötnek le?
En mar akkor is szivesen neztem kvizmusorokat,illetve nagy kedvenceim voltak azok a csatornak,amiken utazos filmek,sorozatok mentek. Bar keves olyan embert ismerek,akit 11 evesen ilyesmik kotottek le.
16/L
Gyerektől függ. Én ilyen idős korben ilyesmiket néztem:
-Clarissa
-Sabrina, a tiniboszorkány
-Édes dundi Valentina, Betty a csúnya lány (csak ezt a 2-t néztem, mert dundi, nem túl szép lányként azonosultam a főszereplőkkel)
-kvízműsorok dögivel (óriási Legyen Ön Is Milliomos-fan voltam)
- Kifutó (még később, amikor már picit idősebb voltam, akkor jött a Megasztár, de kb. mindenféle ilyen éneklős műsort bírtam... Dalnokok Ligáját is...)
-és még mindig néztem a klasszik magyar meséket (Frakk, Dr. Bubó, ilyenek)
De azért azóta is változott a világ, jó 15 éve voltam ilyen idős. Azóta egyre több inger éri a gyerekeket, másféle műsorok mennek főműsoridőben. Pár éve volt olyan kollégám, akinek a 4éves gyereke nézte a Való Világot... meg a tiniknek készült műsorok is jóval butábbak, gagyibbak, mint az én időmben volt (belenéztem pár Disney Channel-ös sorozatba, és ugyanazok a gagyi poénok voltak mindegyikben, csak más körítésben... talán a Violetta még elmegy, mert az nem annyira proli...). De Mónika showt is néztek ismerőseim kishúgai-öccsei, amikor már kicsit idősebb voltam.
Az elég cink ha te ilyeneket néztél.Én olyanokat néztem ami izgalmas meg hoszú pl transformen , Timon és Pumpa.
Habár még most is leülök a tv elé néha ha látom a tesom nézzi a babled - et.
rajzfilmek,és természetfilmek.
ez volt a kínálat,és én voltam rá a kereslet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!