Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok volt mar egyejszakas...

Kamaszok volt mar egyejszakas kalandban reszetek?

Figyelt kérdés
Irnatok kort, nemet es elmeselnetek hogy tortent es milyen volt? Velemenyt is irjatok. Van aki sosem menne bele? Ha igen miert? Miert tartjak sokan elitelendonek? Ha jobban belegondolunk tenyleg az lenne?
2016. febr. 11. 22:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
42%
Korán akarod kezdeni a ribiséget?
2016. febr. 11. 22:26
 2/20 anonim ***** válasza:
71%

Nem volt, nem is lesz. Nem tudok úgy felizgulni, hogy nem ismerem az illetőt, nekem a szex több puszta "dugásnál", szükségem van arra, hogy érzelmek legyenek benne.

Én nem ítélem el, mindenki azt csinál felőlem, amit akar, de engem meg ne nevezzenek prűdnek azért, mert nem vagyok hajlandó szétnyitni a lábam idegen embereknek.

Ha akarod, csináld, de utána ne sírj majd, ha esetleg valaki azért utasít el, mert túl sok partnered volt. Ez elég taszító is tud lenni, mert azt sugározhatja, hogy neked a szexről mások az elképzeléseid mint a leendő partnernek.

19L

2016. febr. 11. 23:43
 3/20 anonim ***** válasza:
Nem volt és nem lesz (99%). Szerintem nem elítélendő, de nem az én műfajom. És jobban örülök ha az akivel együtt vagyok szintén így érzi. 18l
2016. febr. 12. 00:28
 4/20 anonim ***** válasza:

Nem volt, nem is lesz.

Nem tudom mennyire vagyok kamasz a magam húsz évével, de inkább kibírtam több mint fél évet szex nélkül, mint sem egyéjszakásba belemenjek.

Azért nem mennék bele soha, mert többre tartom magam mint sem egy strigula valaki falán

2016. febr. 12. 01:58
 5/20 anonim ***** válasza:
62%

" Ha akarod, csináld, de utána ne sírj majd, ha esetleg valaki azért utasít el, mert túl sok partnered volt. "

Azért ez nem egészen így működik. Ha valaki szeret és te is szereted, akkor rohadtul nem érdekel, hogy hány partnere volt előtted, mert most veled van és téged szeret. És csak ez számít.

2016. febr. 12. 09:29
 6/20 anonim ***** válasza:

nem. de az exem és a mostani párom között volt pár bulis estém, amikor csókolóztam idegen srácokkal. nem tagadom, volt aki szeretett volna szobára hívni, vagy csak ki egy csendes részre. de élből elutasítottam.

viszont vannak barátnőim, akiknek volt szexuális kapcsolatuk az ilyen estéken. volt aki így is vesztette el a szüzességét. szerintem ez nem helyes. nem ítélem el őket, mert ő dolguk. de nem bánom, hogy én nem csináltam ilyeneket.

most ugyan mint írtam évek óta kapcsolatban élek.azóta már nem számítok kamasznak. de így se tudnám elképzelni(hogyha nem lennék a párommal) hogy egy éjszakás kalandba belemenjek. én csakis kapcsolatban tudom elképzelni a szexet. számomra kellenek érzelmek is hozzá. :)

2016. febr. 12. 10:12
 7/20 anonim ***** válasza:

6# vagyok

amúgy 16-17 évesek voltunk amikor úgy buliztunk, hogy konkrétan pasizni jártunk a csajokkal. de mondom, én max csókig mentem el. ők meg volt,hogy utána egész éjszakára 'eltűntek' a lovaggal.

szórakozóhelyeken ez szerintem minden napos.

2016. febr. 12. 10:13
 8/20 anonim ***** válasza:

Nem volt, és nem tudhatom előre, hogy lesz-e valaha.

18L

2016. febr. 12. 12:01
 9/20 anonim válasza:

Hello

Ha unatkozol írj rám! (de csak ha nincs farkad)

2016. febr. 12. 18:50
 10/20 anonim ***** válasza:
Ha már nagyon hiányom van akkor lehet belemennék. 16f
2016. febr. 12. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!